Profesorul Trăsnit și vloggeri celebri la Festivalul Științei, în weekendul 20-21 octombrie

167 de vizualizări
În weekendul 20 – 21 octombrie, Bucureștiul va fi gazda Festivalului Științei SCIKiDS, eveniment în care copiii și pasionații de știință și tehnologie de toate vârstele sunt așteptați cu experimente distractive și spectacole științifice.

Festivalul va avea loc la Mega Mall, iar intrarea este liberă, activitățile se vor desfășura zilnic în intervalul 12:00 – 18:00, în spațiul special amenajat de la nivelul -1, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, Asociația Fascination. În premieră, Profesoul Trăsnit va conduce un experiment inedit și va crea un nor uriaș artificial pe Terasa Mega Mall situată la nivelul 2B.

Programul celor două zile de festival cuprinde experimente distractive și pe înțelesul copiilor cu Profesorii Trăsniți de la Fun Science, spectacole științifice la scenă susținute de artiști precum Claudia Stroe, expoziții, ateliere educative, jocuri cu obiecte științifice interactive, competiții cu roboți și jucării inteligente. În cadrul festivalului, participanții sunt invitați să contribuie la crearea unui show experiment ,,Norul din laborator” în care Profesori Trăsniți, youtuberi, voluntari, vizitatori, parteneri vor realiza un mega nor artificial. De asemenea, alături de Profesorii Trăsniți, copiii vor putea realiza cea mai mare pastă de dinți pentru dinozaur. Participanţii la festival pot descoperi suprizele pregătite în cinci zone dedicate: Sci, Tech, Fun, Edu şi Art.

La ateliere de știință vor participa câțiva dintre cei mai apreciați vloggeri din România și Republica Moldova: Mariposa (Lorena Francisc), Deeix, Maya Pop, Andreea Bostănică, Noris, INicolas, Andrei Ro, A Cristian Bătrînu, Noris, GENIUStin, Dany Negoescu, Karina Maria, Profesorul Trăsnit Spooky și Erik Culescu. Aceștia vor fi prezenți în deschiderea festivalului și îi vor ține la curent pe copiii din toată țara cu experimentele și noutățile de la SCIKiDS Festivalul Știintei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Evaluări sabotate de Ministerul Educației. Expertul în testare Dragoș Iliescu, analiză dură a rapoartelor de la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a 2018

Evaluările de la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a 2018 sunt sabotate de Ministerul Educației, de la concepție, până la administrarea, interpretarea și prezentarea rezultatelor. Edupedu.ro a obținut…
Vezi articolul