Program de sprijin pentru absolvenți în găsirea unui loc de muncă, derulat de Universitatea Babeș-Bolyai în parteneriat cu ANOFM

310 vizualizări
Babeș-Bolyai - Mobilități virtuale
Foto: UBB / Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca
Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) anunță un proiect realizat în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), de sprijin pentru absolvenții universităților în efortul acestora de a-și găsi un loc de muncă potrivit.

Prin acest proiect, derulat de UBB prin Centrul de Carieră, Orientare Profesională și Alumni, absolvenții universității sunt invitați să se înscrie într-o bază de date. După angajare vor beneficia de o primă de inserție în valoare de 1.500 de lei; primă de activare, a cărei valoare este de 1.000 de lei; primă de instalare care ajunge la suma de 12.500 de lei; prima de încadrare în valoare de maximum 55 de lei / zi, precizează instituția într-un comunicat de presă.

Acesta arată că absolvenții care vor fi incluși în programul derulat în parteneriat de UBB și ANOFM vor beneficia de informare și consiliere pentru a ști care sunt șansele lor de angajare în funcție de studiile/calificările și experiența pe care le au și vor putea participa la cursuri de formare profesională. 

Pentru a fi incluși în program, absolvenții UBB sunt invitați să contacteze experții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj (AJOFM), la numărul de telefon 0771363815 și să solicite înregistrarea în baza de date.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Cu masa pe scenă. Nicio propunere din partea celor 42 de inspectori școlari generali, veniți din toată țara la București să dezbată proiectul de lege a învățământului, nu a fost comunicată de ministrul Cîmpeanu

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, anunță că „am dezbătut astăzi, la Colegiul Național „Sf. Sava” din București, împreună cu inspectorii școlari generali din toată țara, proiectul Legii învățământului preuniversitar”, pe pagina…
Vezi articolul

CALENDAR Ministerul Educației anunță dezbateri publice, pe specializări, privind Standardele minimale naționale pentru titlurile de profesor și conferențiar, atestatul de abilitare și diploma de doctor, după o perioadă scurtă de consultări, care a stârnit critici până în ultima clipă

Ministerul Educației a anunțat, marți, o serie de dezbateri publice privind proiectul Standardelor minimale naționale pentru conferirea titlurilor de conferențiar și profesor universitar, a atestatului de abilitare și a diplomei…
Vezi articolul

De ce avem rezultate în creștere la Bac și Evaluarea Națională, care evaluează „rețetele date la meditații“, dar în scădere sau stagnare la PISA, care evaluează extern competențele reale? Ligia Deca: „Vorbim despre metodologii foarte diferite și despre niveluri de vârstă diferite / Putem ghici că a existat o creștere la PISA, dar ea a fost amortizată de efectul pandemiei“

Ministrul Educației din România, Ligia Deca, a declarat că având în vedere stagnarea rezultatelor de la PISA 2022, în raport cu cele din 2018, pentru România, „putem ghici că a…
Vezi articolul