Program prelungit la Observatorul Astronomic din București / Începând cu 1 octombrie, Observatorul va fi deschis publicului până la ora 22

444 de vizualizări
Foto: Facebook.com
Observatorul astronomic „Amiral Vasile Urseanu” a luat decizia să prelungească programul pentru public până la 22, de marți până sâmbătă, începând cu 1 octombrie, pentru că vin multe persoane pentru a vizita observatorul, se precizează într-o postare pe Facebook.

Muzeul Municipiului Bucureşti anunţă modificarea programului cu publicul la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” începând cu data de 1 octombrie, instituţia urmând a fi deschisă de marţi până sâmbătă (inclusiv), între orele 14:00 – 22:00.

„La cererea publicului şi constatând că numeroase persoane aleg să viziteze Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” în orele de seară, un program de lucru cu cinci seri de observaţii este în beneficiul publicului interesat de astronomie. În plus, prin această modificare a programului creşte probabilitatea de seri senine în care se pot face observaţii astronomice, iar prin fluidizarea fluxului de vizitatori, amatorii de astronomie vor avea la dispoziţie o perioadă optimă pentru observaţiile pe care doresc să le facă”, precizează Muzeul Municipiului Bucureşti în postare.

În prezent, conform programului de vară al Observatorului Astronomic, publicul are acces miercuri şi duminică, între orele 10:00 – 18:00, iar joi, vineri şi sâmbătă – în intervalul 14:00 – 21:00.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Telefonul este cel mai periculos drog pentru elevi, atrage atenția profesorul Flavian Georgescu: Ce să caute telefonul mobil în școală? Copilul merge la școală să învețe. Dacă se întâmplă ceva, are dirigintele telefon

„Atrag atenția părinților, în momentul în care dai naștere unui copil, ești responsabil de toată copilăria lui, iar copilăria lui este responsabilă de toată viața lui”, consideră profesorul Flavian Georgescu,…
Vezi articolul

Studiile premierului desemnat Marcel Ciolacu: Diplomă de licență la 9 ani după absolvirea facultății, studii postuniversitare înainte de examenul de licență, exmatriculat de la doctorat / Alte câteva semne de întrebare fără răspuns

Derularea studiilor premierului desemnat Marcel Ciolacu ridică o serie de întrebări. O analiză G4Media.ro indică faptul că acesta s-a înscris la studii postuniversitare înainte de a obține diploma de licență,…
Vezi articolul

Elevii, părinții, profesorii, directorii, inspectorii școlari și jurnaliștii sau reprezentanții ONG-urilor pot nominaliza profesorii anului în mediul rural pe 7 categorii, până pe 13 decembrie / Câștigătorii vor fi anunțați pe 13 februarie 2025

Încep nominalizările pentru cea de-a patra ediție a Galei „Profesorul Anului din mediul rural” 2025. Scopul evenimentului este recunoașterea profesorilor care demonstrează că, în ciuda provocărilor, educația de înaltă calitate…
Vezi articolul