Rezultatele de la admiterea la școlile de poliție, de pompieri și de jandarmi au fost afișate, cursurile încep din 30 ianuarie / Viitorii polițiști trebuie să aducă de acasă „7 caiete studențești a 100 file și 1 caiet dictando a 48 file fără spire”, jandarmii și „trusă de geometrie”, iar pompierii câte „o cutie de creioane colorate și un top de coli A4”

5.689 de vizualizări
Foto: MAI – Facebook.com
Școlile postliceale din subordinea Ministerului de Interne au afișat rezultatele finale după admiterea care a avut loc în ultima parte a anului trecut, în perioada octombrie-decembrie. Rezultatele au fost afișate pe site-urile proprii, dar pot fi descărcate și din articol. Tot acum, cele șase instituții de învățământ au transmis viitorilor elevi și indicațiile despre cum să se prezinte la școală de luni, 30 ianuarie 2023, pentru începerea cursurilor.

Rezultatele finale pentru admitere au fost anunțate de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj, Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”, Drăgăşani, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu”, Oradea și de Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu”, Boldeşti.

Listele cu rezultatele finale pot fi descărcate de aici:

Rezultate admitere 2023 Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina:

Rezultate admitere 2023 Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj:

Rezultate admitere 2023 Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”, Drăgăşani:

Rezultate admitere 2023 Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni:

Rezultate admitere 2023 Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu”, Oradea:

Rezultate admitere 2023 Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu”, Boldeşti:

Cursurile pentru toți acești elevi încep de luni, 30 ianuarie. Instituțiile de învățământ fac solicitări obligatorii pentru noii admiși, care trebuie să aducă în bagaje pe lângă produsele de igienă de bază și câteva rechizite.

De exemplu, Școala de Agenți de Poliție Câmpina le cere viitorilor agenți de poliție „rechizite şcolare – 7 caiete studenţeşti a 100 file și 1 caiet dictando a 48 file fără spire”.

Cei de la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Cluj solicită obligatoriu „minim 7 caiete studenţeşti (dictando/matematică) a 100 file, pix, creion etc”.

În privința rechizitelor, la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi de la Drăgăşani cerința este tot pentru 7 caiete studențești „fără arc”, iar elevilor le este transmis mesajul că „pentru încadrarea în prevederile regulamentelor militare, elevii se vor prezenta cu frizura îngrijită (tunși scurt) și fără barbă”.

Tot tunși scurt și fără barbă trebuie să vină la cursuri și elevii de la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu”, Oradea, conform indicațiilor de pe site. Însă aceștia au de adus doar „4 caiete studențești și ustensile de scris de culoare albastră”.

Altfel stau lucrurile la Școala de Subofiţeri Pompieri de la Boldeşti, unde elevii admiși în acest an trebuie să aibă în bagaj „1 top coli xerox A.4, 5 dosare plastic cu câte 5 folii protectoare, 1 cutie creioane colorate, 1 riglă, 8 caiete matematică studențești x 100 file (minim) fiecare, stilou, creion mecanic, pixuri culoare albastră”. În plus, au indicație exactă despre lungimea perciunilor – „Candidații se vor prezenta în unitate cu frizură decentă, cu părul tuns scurt, perciunii să nu depășească mijlocul pavilionului urechilor și proaspăt bărbieriți”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
Rezultate finale Evaluarea Națională 2020

Aproape 58 de milioane de lei, proiect cu fonduri europene, pentru standardele de evaluare în educație până la finalul anului viitor. Ministerul Educației: Va asigura o evaluare unitară la nivel național atât pentru evaluările curente și sumative, cât și pentru examene

Ministerul Educației demarează implementarea proiectului „Standardizare și evaluare unitară pentru sistemul de educație preuniversitar – STANDEV”, anunță instituția într-un comunicat. Semnarea contractului de finanțare între Ministerul Educației (prin Centrul Național…
Vezi articolul