Școlile din România se pot înscrie până pe 28 noiembrie în campania Kaufland pentru modernizarea învățământului „Viitorul începe acum”. Premii în valoare de 7,5 milioane lei (P)

4.987 de vizualizări
Campania „Viitorul începe acum” derulată de Kaufland România a captat atenția instituțiilor de învățământ din toată România, care se alătură inițiativei pentru a obține resursele necesare unui mediu de învățare modern și stimulativ. Înscrierea școlilor rămâne deschisă până pe 28 noiembrie 2023, pe platforma www.viitorulincepeacum.ro, unde au la dispoziție toate informațiile necesare.

Clienții Kaufland pot contribui direct la viitorul elevilor din România, prin acestă campanie, transformând bonurile fiscale în puncte pentru școlile care au nevoie de sprijin.

Pentru cei care vor să susțină modernizarea școlilor, mecanismul este simplu:

  • Fiecare bon fiscal de la Kaufland, în valoare de minimum 50 de lei, reprezintă un punct pe care clienții îl pot dona școlii pe care o susțin. Bonul va acumula puncte extra la achiziționarea fiecărui produs marcat la raft cu simbolul campaniei.
  • Clientul trimite bonul către școală, care îl va înregistra pe platforma www.viitorulincepeacum.ro, pusă la dispoziție de Kaufland.
  • Astfel, școala acumulează puncte, care ulterior pot fi schimbate în echipamente și materiale didactice esențiale: computere, monitoare, piese de mobilier, seturi de laborator, echipamente sportive și altele.

Cu ajutorul clienților și al partenerilor, Kaufland își propune să facă un pas semnificativ către un mediu de învățare modern și bine echipat, care să încurajeze dezvoltarea și succesul generațiilor viitoare.

Campania „Viitorul începe acum” își propune să arate că putem fiecare dărui cu minimum de efort: învățăm să conștientizăm că suntem toți conectați și ne dorim același lucru, să creștem „oameni mari”. Prin această campanie ne amintim cum era să fim copii și de câtă susținere aveam nevoie să putem învăța. A învăța și a te instrui într-un drum al vieții nu este doar necesitate, ci șansa să fii fericit. Să ai o meserie pe care o faci din pasiune este o fericire.


3 comments
  1. Olimpiadele Kaufland au fost foarte interesante
    Ar fi mai bine sa se reia. acolo munceau profesorii și elevii . Acum părinții dau punctele către scoala propriilor lor copii. e inegalitate. O școală mică nu are atâția elevi cât una mare.

  2. Asa da! Uite ca se implica si astia mari sa imparta profitul si cu poporul. Deci daca nu sar si asttia de la lidal sau osan cu banu” o sa ne umplem cosurile numai de la caufland. Sa se stieeeee! Da-i ,,ingenioasa” metoda de adunat puncte! Vrei sa-ti iei pateu bucegi da’ te razgandesti ca vezi o bulina la raftul cu pate ardealul. Si cum vrei sa ,,sprijini modernizarea scolilor” ai aruncat in cos ardealul, ca oricum nu-ti ajungeau banii de unul scandia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

OFICIAL Angajarea profesorilor “titularizați” pe art. 253 poate fi de azi făcută pe durata viabilității postului. Ordonanța de Urgență pe educație a fost publicată în Monitorul Oficial

Varianta oficială a Ordonanței de Guvern 23, cea apărută miercuri noaptea în Monitorul Oficial, la o săptămână după aprobarea în Ședința de Guvern din 3 aprilie, cuprinde şi „rezolvarea” situației…
Vezi articolul

Peste 200 de copii, părinți și profesori, victime ale bullying-ului și violenței în școli, au avut curajul să vorbească despre experiențele trăite / Școala Încrederii face apel la români pentru a contribui la siguranța copiilor în școli (P)

Ministerul Educației a semnalat pentru anul școlar anterior 10.000 de acte de violență, însă organizația Salvați Copiii spune că 1 din 2 elevi este amenințat, umilit sau agresat fizic. Această…
Vezi articolul

Curtea de Conturi: Şcolile din România au primit de la primăriile şi consiliile judeţene doar 0,6% din totalul finanţării pe anul 2016. Echivalentul a 21 de lei pe elev, pe an

Subfinanţarea cronică a Educaţiei şi şcolilor româneşti este reflectată în cel mai recent Raport de audit al performanței privind finanțarea învățământului preuniversitar, în perioada 2014-2016, făcut de Curtea de Conturi. În…
Vezi articolul