Școlile și grădinițele online din București în săptămâna 22-26 noiembrie – ISMB

24.247 de vizualizări
Foto: © Liderina | Dreamstime.com
Centralizatorul privind modalitatea de funcționare a unităților de învățământ din Municipiul București, în săptămâna 22-26 noiembrie 2021, a fost publicat de Inspectoratul Școlar București vineri seara.

Conform listei de mai jos, 579 de școli și grădinițe au activități în format fizic cu elevii și copiii în săptămâna următoare.

Alte 71 de școli și grădinițe sunt cu prezență online. Lista acestora:

În București, rata de incidență a cazurilor pentru ultimele 14 zile este de 4,37, așa că rata de vaccinare a personalului este criteriul decisiv pentru ca unitățile de învățământ să aibă cursuri cu prezență fizică. Rata de vaccinare actualizată în școlile și grădinițele din București:

Foto: © Liderina | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


3 comentarii
  1. Si la scoala noastra se invata “in format fizic”. Clase intregi online, din cauza cazurilor de covid, clase intregi in regim hibrid, din cauza de elevi contacti directi.
    Multumim domnului ministru, ca ne bucuram de asa ore de curs inedite..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like
Rezultatele de la Evaluarea Națională

Cum motivează Consiliul pentru Combaterea Discriminării decizia ca elevii cu cerințe educaționale speciale să aibă locuri speciale la admitere / Ei se confruntă cu discriminări “de la grădiniță până la faza studiilor superioare”

“E imperios necesar” ca Ministerul Educației să gândească măsuri de sprijin pentru copiii cu cerințe educaționale speciale, care se confuntă cu discriminări în accesul la educație, de la grădiniță până…
Vezi articolul