FOTO Se deschide prima creșă sportivă din România / Aceasta va funcționa în Arad pentru aproximativ 40 de copii

435 de vizualizări
Foto: Cetatea Voluntarilor Arad – Facebook.com
Prima creșă sportivă din România va fi inaugurată miercuri la Arad, cu fonduri colectate de Cetatea Voluntarilor de la companii private, anunță Agenția de presă Rador, notează G4Media.ro.

Anunțul legat de deschiderea celei dintâi creșe sportive din țară a fost făcut, la Radio Timișoara, de președintele asociației, Ana Maria Popa.

„Ideea cu creșa sportivă ne-au dat-o cei de la Fundația Ion Țiriac, nimeni n-a reușit să o pună în practică în România până acum. Noi vom reușit pentru că a venit alături de noi Federația Română de Baschet, va veni și Federația Română de Gimnastică, cea care se va ocupa de pregătirea celor care vor sta cu acești 40 de copii”, spunea în februarie Ana Maria Popa, inițiatoarea proiectului, mai informează Rador, scrie G4Media.

Creșa funcționează într-o clădire care aparține Grădiniței PP 14 din Arad. Clădirea, care era în stare insalubră, a fost modernizată în cadrul unor lucrări care au durat un an și jumătate. După recepția lucrării care are loc miercuri, 26 octombrie, la ora 14:00, creșa va fi inclusă din nou în sistemul public de educație.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Calendarul de înscriere în clasa pregătitoare și grădiniță 2020, precum și cel de mobilitate a personalului didactic vor fi decalate

“Calendarele pentru înscrierea în clasa pregătitoare, înscrierea la grădiniță, calendarul privind mobilitatea cadrelor didactice vor fi decalate și anunțate imediat ce va fi stabilită data reînceperii cursurilor”, a anunțat ministrul…
Vezi articolul