Ședințe gratuite de pregătire la matematică pentru Bacalaureat, la Universitatea Ovidius din Constanța

578 de vizualizări
Foto: © Wittayayut Seethong | Dreamstime.com
Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Ovidius din Constanța organizează ședințe de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2023, în perioada 1 aprilie – 3 iunie, potrivit unui comunicat de presă.

Lecțiile de matematică se vor desfășura la sediul facultății, Bd. Mamaia, nr. 124, în Biblioteca virtuală, în fiecare sâmbătă, între orele 11:00 – 13:00.

Calendarul lecțiilor:

Elevii interesați să participe la aceste ședințe se pot înscrie utilizând următorul formular: https://bit.ly/PregatireBAC_2023.

Cei care doresc să afle detalii suplimentare despre lecțiile de matematică pot accesa link-ul https://fmi.univ-ovidius.ro/wp-content/uploads/2023/03/Program-pregatire-BAC-2023.pdf.

Ședințele de pregătire sunt gratuite, iar la finalizarea programului, elevii vor primi certificate de participare, acordate de Facultatea de Matematică și Informatică, conform comunicatului.

Foto: © Wittayayut Seethong | Dreamstime.com | Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ligia Deca și alte oficialități au fost duse de World Vision România să vadă situația din două școli aflate în zone sărace din Ialomița, unde organizația desfășoară programe în sprijinul copiilor / Peste jumătate dintre elevii participanți la un sondaj în astfel de zone spun că li se cer bani de fondul clasei

Ministrul Educației, Ligia Deca, și alte autorități centrale și locale au vizitat, vineri, o școală și un liceu din zone dezavantajate din județul Ialomița, în cadrul unui program prin care…
Vezi articolul