Serbările de an se pot organiza la final de an, cu respectarea regulilor epidemiologice – Sorin Ion, secretar de stat

41.431 de vizualizări
https://www.dreamstime.com/stock-photo-school-party-blue-chairs-line-gym-balloons-waiting-image71199454
Anul acesta se pot organiza serbări școlare, dacă sunt respectate regulile epidemiologice, a declarat Sorin Ion, secretar de stat pentru învățământ preuniversitar în Ministerul Educației, citat de Educatieprivata.ro.

UPDATE: Părinții elevilor pot participa la festivitățile de sfârșit de an școlar, în spații deschise, doar dacă sunt vaccinați anti-COVID, au test negativ sau au dovada că au trecut prin boală, a decis joi seara Guvernul

El a explicat pentru sursa citată că: ”Anul acesta, se pot organiza serbări, câtă vreme sunt respectate regulile prevăzute în legislație. Existe reguli privind adunările. Dacă organizează serbările afară, e minunat, să facă afară, respectând regulile generale, adică să fie până la 500 de persoane. Dacă sunt organizate la interior, să respecte regulile respective”.

Citește articolul complet pe Educatieprivata.ro

Foto: © Holley Grentz | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


4 comments
  1. asa, si ce se intampla cu copii nevaccinatilor???? Cu ei ce facem ???? nu au aceleasi drepturi ca ceilalti copii???? Sau ei sa mearga la serbare fara parinti? ii trimitel la 4 anisori singuri …langa copilasii care isi au parintii alaturi. Cam crud nu????

  2. Cum va permiteti sa scrieti acest articol. Unde este acest ordin de ministru? De ce nu il publicati cu link? Sa va fie rusine!

    1. Bună ziua,
      Este o declarație a secretarului de stat, nu este ordin de ministru pentru serbări. Mulțumim și noi pentru mesaj!

  3. Nu se mai fac de mulți ani serbari de ore întregi in curtea scolii ca să culegem de pe jos elevii mici și bunicii lesinati.
    Fiecare clasa în sala de clasa în care a învățat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ministrul Andronescu s-a implicat în subiectele de la Evaluarea Națională: M-am asigurat că nu au un grad de dificultate foarte ridicat. Aștept ca rezultatele să-i mulțumească pe elevi și pe părinți

Ministrul educației a declarat că s-a implicat în subiectele de la Evaluarea Națională. Ecaterina Andronescu a spus într-un interviu pentru Kanal D că „s-a asigurat” că subiectele „nu au un…
Vezi articolul