Simulare BAC 2023. Subiectele pe care le-au primit elevii din județul Botoșani la Matematică

21.096 de vizualizări
Foto: © Wittayayut Seethong | Dreamstime.com
Elevii de clasa a XII-a din județul Botoșani au susținut vineri, 27 ianuarie, proba scrisă la Matematică din cadrul simulării județene a examenului de Bacalaureat 2023. Este vorba despre liceenii de la profilul real și cei de la pedagogic. Edupedu.ro a obținut subiectele pe care le-au avut aceștia de rezolvat. Vezi mai jos ce subiecte au primit elevii și descarcă baremele de corectare.

Potrivit procedurii de organizare, probele au durata de 3 ore din momentul primirii subiectelor de către elevi.

Rezultatele elevilor nu vor fi trecute în catalog, potrivit procedurii. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevilor, notele obținute la simulările județene pot fi trecute în catalog.

Subiectul pentru specializarea mate-info:

Baremul pentru specializarea mate-info:

Subiectul pentru specializarea științe ale naturii:

Baremul pentru specializarea științe ale naturii:

Subiectul pentru filiera tehnologică:

Baremul pentru filiera tehnologică:

Subiectul pentru profilul pedagogic:

Baremul pentru profilul pedagogic:

Foto: © Wittayayut Seethong | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Citește și:
Simulare BAC 2023. Subiectele pe care le-au primit elevii din județul Botoșani la Limba română

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Site-ul study-in-romania.ro, pentru studenții străini care vor să învețe în România, a rămas neschimbat din 2002, de când a fost inaugurat. Tot Ecaterina Andronescu era ministru

Scheletele Educației românești bântuie internetul. Dacă un student străin vrea să vadă ce-i propune România în materie de studii superioare, ajunge pe portalul study-in-romania.ro. Acesta este intact, exact ca în…
Vezi articolul