Sindicatul Europol anunță că au fost instalate capcane pentru şobolani pe holurile Academiei de Poliţie: „Conducerea unităţii a fost mai mult interesată în aceste zile de apartenenţa sindicală a studenţilor, care ar fi putut transmite capturile video, decât să identifice soluţii pentru condiţii de cazare decente”

108 vizualizări
Foto: Captură Sindicatul Europol / Facebook
Sindicatul Europol anunţă, marţi seară, că au fost instalate capcane pentru şobolani pe holurile Academiei de Poliţie, ca soluţie pentru prinderea rozătoarelor. ”Conducerea unităţii a fost mai mult interesată în aceste zile de apartenenţa sindicală a studenţilor, care ar fi putut transmite capturile video, decât să identifice soluţii”, au transmis sindicaliştii, citați de News.ro, potrivit G4Media.ro.

”Academia de Poliţie a instalat capcane pentru şobolani pe holurile instituţiei ca soluţie pentru prinderea rozătoarelor. În timp ce mizeria, igrasia şi sobolanii se simt ca la ei acasă, conducerea unităţii a fost mai mult interesată în aceste zile de apartenenţa sindicală a studenţilor, care ar fi putut transmite capturile video, decât să identifice soluţii pentru condiţii de cazare decente”, au transmis, marţi seară, sindicaliştii Europol.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Condițiile insalubre în care trăiesc studenții din căminele Academiei de Poliției au fost aduse în atenție de Sindicatul Europol săptămâna trecută. Într-un răspuns pentru adevărul.ro, conducerea Academiei de Poliție a transmis că „majoritatea imaginilor și videoclipurilor prezentate în mass-media și în mediul online sunt tendențioase și nu reflectă fidel realitatea”.

Citește și:
FOTO VIDEO Condițiile insalubre din căminele Academiei de Poliție: câte 16 studenți în cameră, șobolani pe holuri, tencuială căzută și fără apă caldă / Răspunsul Academiei: Majoritatea imaginilor nu reflectă fidel realitatea. Spațiile destinate studenților au fost igienizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like