SNSPA va desfășura cursurile în sistem online şi în semestrul al II-lea

162 de vizualizări
Foto: SNSPA
Senatul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a decis ca activitățile didactice din semestrul al II-lea al anului universitar 2020-2021 să se desfășoare în continuare în sistem online. Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a precizat pentru Edupedu.ro că „nu avem o problemă să începem din nou în format fizic în orice moment dacă apar elemente pozitive, dar deocamdată continuăm online, așa cum am început din martie anul trecut”.

Începând din 22 februarie 2021, când va debuta cel de-al doilea semestru la SNSPA, toate cursurile se vor desfășura în sistem online, pe platformele de tip e-learning ale facultăților. Decizia a fost luată pentru a diminua riscul de infectare cu noul coronavirus, având în vedere situația epidemiologică din România, care impune menținerea măsurilor luate pentru prevenirea și combaterea infectării cu SARS-CoV-2, dar și cu mutațiile acestuia, extrem de contagioase, care se răspândesc rapid în întreaga lume.

Serviciile administrative ale SNSPA vor păstra aceleași măsuri de prevenție, în vederea limitării evoluției cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 și vor fi asigurate în continuare atât online, cât și față în față. Accesul studenților, al cadrelor didactice și al vizitatorilor în sediile SNSPA se face doar pe baza unei programări prealabile.

Sursă foto: SNSPA


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

FOTO 40 de membri ai alianței „O Voce pentru Educație” discută în Delta Dunării despre o nouă lege a Educației, cu Radu Szekly, consilier al ministrului, cu președinta ARACIP și reprezentanți ai Guvernului

A doua reuniune a Alianței „O Voce pentru Educație”, formată din organizații non-profit, mediul privat și cele mai importante instituții educaționale din România, are loc vineri la Sfântu Gheorghe unde…
Vezi articolul

O grădiniță din Târgu-Jiu, oraș afectat de cutremure în ultimele zile, le cere părinților să semneze o declarație pe propria răspundere că nu au cu cine să își lase copilul acasă și își asumă riscul, în cazul unui cutremur, în timp ce copilul e la grădiniță

La Grădinița cu program prelungit Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu, părinții copiilor trebuie să semneze o declarație pe proprie răspundere prin care își asumă faptul că nu au cu cine lăsa…
Vezi articolul

Fostul președinte al Consiliului Național al Elevilor, angajat la cabinetul ministrei Educației, Ligia Deca, după un internship în care a fost aproape nedespărțit de demnitar. Robert Avram: Este pur și simplu o evoluție pe plan profesional

Fostul președinte al Consiliului Național al Elevilor (CNE), Robert Avram, a fost angajat în cabinetul ministrei Educației, Ligia Deca, potrivit informațiilor Edupedu.ro, confirmate de acesta. Angajarea în instituție vine la…
Vezi articolul

Universitățile de Arte cer public să nu fie modificat articolul 114 din proiectul legii învățământului superior, așa cum a fost anunțat după negocierile cu Universitaria, pentru că ar reduce finanțarea pentru acestea: Peste 6.000 de studenţi ar fi direct afectaţi

Modificarea articolului 114 din proiectul legii învățământului superior este cerută public de Consorţiul Universitar Arte într-un comunicat trimis la redacție. Alianța de universități scrie mai întâi că „îşi manifestă susţinerea…
Vezi articolul