SNSPA va desfășura cursurile în sistem online şi în semestrul al II-lea

163 de vizualizări
Foto: SNSPA
Senatul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a decis ca activitățile didactice din semestrul al II-lea al anului universitar 2020-2021 să se desfășoare în continuare în sistem online. Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a precizat pentru Edupedu.ro că „nu avem o problemă să începem din nou în format fizic în orice moment dacă apar elemente pozitive, dar deocamdată continuăm online, așa cum am început din martie anul trecut”.

Începând din 22 februarie 2021, când va debuta cel de-al doilea semestru la SNSPA, toate cursurile se vor desfășura în sistem online, pe platformele de tip e-learning ale facultăților. Decizia a fost luată pentru a diminua riscul de infectare cu noul coronavirus, având în vedere situația epidemiologică din România, care impune menținerea măsurilor luate pentru prevenirea și combaterea infectării cu SARS-CoV-2, dar și cu mutațiile acestuia, extrem de contagioase, care se răspândesc rapid în întreaga lume.

Serviciile administrative ale SNSPA vor păstra aceleași măsuri de prevenție, în vederea limitării evoluției cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 și vor fi asigurate în continuare atât online, cât și față în față. Accesul studenților, al cadrelor didactice și al vizitatorilor în sediile SNSPA se face doar pe baza unei programări prealabile.

Sursă foto: SNSPA


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Școala trebuie să fie împănată cu elemente digitale, cu ecrane, cu senzori, cu echipamente conectate care să o facă atractivă. Prin școala inteligentă îi putem face pe elevii noștri mult mai atenți și mai interesați de conținutul pe care urmează să-l oferim acolo – Mihnea Rădulescu, director într-o companie de telecomunicații

Copiii noștri trăiesc într-un mediu digital. (…) Prin școala digitală sau școala inteligentă îi putem face pe elevii noștri mult mai atenți și mult mai interesați de conținutul pe care…
Vezi articolul

DOCUMENT „Ministru” Educației le-a cerut universităților ca în 48 de ore să recomande experți care să evalueze proiectele de digitalizare depuse de aceleași universități pentru apelul de 234 de milioane de euro lansat recent. Experții vor fi retribuiți / Lista cu întrebările frecvente, publicată de minister

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, le-a solicitat universităților să recomande experți în digitalizare pentru evaluarea proiectelor depuse de universitățile în care ei lucrează, potrivit unui document trimis de minister. Amintim că…
Vezi articolul