Subiecte matematică Bacalaureat 2022 – profilul real – Mate-Științele naturii

67.497 de vizualizări
Elevii care au dat proba scrisă obligatorie a profilului la Matematică, adică cei de la filiera teoretică, profilul real, specializarea științele naturii, au avut de rezolvat varianta numărul 1 extrasă.

Structura subiectelor este aceeași ca în anii trecuți – câte trei subiecte cu câte șase probleme/exerciții, fiecare dintre acestea notate cu câte 5 puncte.

Reamintim că potrivit Ministerului Educației sunt 119.410 de candidați înscriși la această probă.

Accesul candidaților în centrul de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 – 8:30Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 3 ore pentru fiecare probă.

La disciplinele “Matematică”, elevii elevii pot să utilizeze instrumente de desen, după cum este menționat în metodologie.

Publicăm subiectele obținute de Edupedu.ro pentru Bacalaureat profilul Mate-științele naturii:

Baremele de corectare și notare vor fi publicate la ora 15:00.

Miercuri, 22 iunie, proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba si literatura maternă se va desfășura joi, 23 iunie.


6 comments
  1. Vad ca cei de la pedagogic nu exista! Da, stiu, sunt fraierii aia care vor sa devina educatori si invatatori, e normal sa fie tratati ca si cand nu exista si nu au dat bacul, asa ca de ce sa se ocupe cineva sa publice si subiectele lor. Ei sunt neglijabili in comparatie cu absolventii de mate-info, de stiintele naturii si de tehnologic, ca de ei nu e nevoie, vor fi oricum inlocuiti curand de computere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Cele cinci mari universități membre ale Consorțiului Universitaria susțin organizarea examenului de Bacalaureat 2020: Ne dorim tineri cu încredere în ei, rezilienți și conștienți că efortul le este răsplătit

“Eliminarea examenului de Bacalaureat și/sau diminuarea exigențelor acestui examen ar atrage după sine consecințe nefaste pentru educabili și pentru sistemul de învățământ în sine”, atrag atenția cele cinci mari universități…
Vezi articolul