Subiecte matematică Bacalaureat 2022 – profilul real – Mate-Științele naturii

89.731 de vizualizări
Elevii care au dat proba scrisă obligatorie a profilului la Matematică, adică cei de la filiera teoretică, profilul real, specializarea științele naturii, au avut de rezolvat varianta numărul 1 extrasă.

Structura subiectelor este aceeași ca în anii trecuți – câte trei subiecte cu câte șase probleme/exerciții, fiecare dintre acestea notate cu câte 5 puncte.

Reamintim că potrivit Ministerului Educației sunt 119.410 de candidați înscriși la această probă.

Accesul candidaților în centrul de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 – 8:30Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 3 ore pentru fiecare probă.

La disciplinele “Matematică”, elevii elevii pot să utilizeze instrumente de desen, după cum este menționat în metodologie.

Publicăm subiectele obținute de Edupedu.ro pentru Bacalaureat profilul Mate-științele naturii:

Baremele de corectare și notare vor fi publicate la ora 15:00.

Miercuri, 22 iunie, proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba si literatura maternă se va desfășura joi, 23 iunie.


7 comments
  1. Vad ca cei de la pedagogic nu exista! Da, stiu, sunt fraierii aia care vor sa devina educatori si invatatori, e normal sa fie tratati ca si cand nu exista si nu au dat bacul, asa ca de ce sa se ocupe cineva sa publice si subiectele lor. Ei sunt neglijabili in comparatie cu absolventii de mate-info, de stiintele naturii si de tehnologic, ca de ei nu e nevoie, vor fi oricum inlocuiti curand de computere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Geografia nu este materie de Bacalaureat în ”viziunea Andronescu”. Societatea Română de Geografie: un ministru sau un consilier nu doreşte ca Geografia să formeze conştiințe

O petiție lansată pe internet pentru menținerea Geografiei ca variantă de opțiune pentru examenul de bacalaureat a strâns deja peste 6.500 de semnături. Profesorii au reacționat astfel după anunțul de…
Vezi articolul