Subiectele de la Logică – BAC 2023. La subiectul al III-lea, elevii au avut de construit un silogism valid prin care să justifice propoziția „Unele poezii contemporane nu sunt citite de către liceeni”

73.181 de vizualizări
Foto: Edupedu.ro
Elevii care au dat proba la alegere a profilului și a specializării la Logică, argumentare și comunicare au avut de rezolvat varianta 5. Miercuri, 28 iunie, a fost programată proba la alegere a profilului și specializării din cadrul examenului național de Bacalaureat 2023.

Accesul candidaților în centrul de examen la probele scrise s-a făcut în intervalul 7:30 – 8:30Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 3 ore pentru fiecare probă.

La subiectul al III-lea, elevii au avut de construit un silogism valid prin care să justifice propoziția „Unele poezii contemporane nu sunt citite de către liceeni.”

FOTO Subiectele de la Logică, argumentare și comunicare:

Notă: Însemnările de pe subiecte sunt făcute de candidați și nu răspundem de corectitudinea răspunsurilor încercuite. Baremele de corectare vor fi publicate de Ministerul Educației la ora 15:00. Când vor apărea, le veți găsi pe Edupedu.ro.

Proba la Limba și literatura maternă pentru candidații aparținând minorităților naționale se va desfășura joi, 29 iunie, potrivit calendarului oficial de BAC 2023.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Remus Pricopie, SNSPA, o nouă acțiune împotriva lui Sorin Câmpeanu: anunță că merge în instanță pentru a arăta că mandatul acestuia de președinte al Consiliului Rectorilor a încetat de drept / Câmpeanu: Nu mă exprim pe probleme marginale

“Consiliul Național al Rectorilor (CNR) are nevoie de mai multă transparență și de respectarea cu strictețe a legii, astfel încât să redevină un exemplu de conduită democratică, ceea ce, din…
Vezi articolul

Marilen Pirtea, despre acuzațiile de plagiat aduse lui Bode: Lucrurile cu cât trenează mai mult cu atât fac rău tuturor, inclusiv României în acest context legat de Schengen. Forurile abilitate să îşi facă datoria. Avem și în România acea legislaţie care spune că un om este nevinovat până când un for abilitat îi declară vinovăţia

Deputatul Marilen Pirtea (PNL), care este și rector al Universităţii de Vest din Timişoara, a declarat joi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că lucrurile trebuie clarificate…
Vezi articolul