SURSE Daniel Mălăelea și Răzvan Călugăreanu (PNL), inspectori școlari generali adjuncți la București, vor fi schimbați din funcții / Revin la vârful ISMB Gabriela Postescu și Mihaela Ciho, susținute de PSD

8.586 de vizualizări
Foto: presidency.ro/ Alex Micsik – Agerpres Foto / colaj Edupedu.ro
Inspectorii școlari generali adjuncți Daniel Mălăelea și Răzvan Călugăreanu vor fi schimbați de la șefia Inspectoratului Școlar al Municipiului București, potrivit surselor Edupedu.ro Mutarea are loc în contextul preluării conducerii politice de către PSD a celui mai important inspectorat școlar din țară. Reamintim că pe funcția de inspector școlar general a fost numit Vlad Drinceanu, un apropiat al primarului PSD Daniel Băluță, actualmente consilier local la Sectorul 4 și directorul unei școli particulare, după cum Edupedu.ro a scris încă de vineri.

Mălăelea este consilier local din partea PNL la Primăria Sector 5, iar Călugăreanu a candidat la Consiliul local Sector 2, din partea PNL, la precedentele alegeri locale.

Foto: capturi Facebook.com / Daniel Mălăelea (stânga) și Răzvan Călugăreanu

După plecarea lui Daniel Malaelea și Răzvan Călugăreanu, rămân nemișcate pe posturile de inspector școlar general adjunct Amalia Stoenescu și Teodora Bentz, ambele susținute și de PNL, potrivit surselor noastre.

Gabriela Postescu, profesoară de Matematică, va prelua un post de inspector școlar general adjunct, susținută de PSD, potrivit surselor citate. Postescu a mai fost inspector școlar pentru managementul resurselor umane în ISMB, în trecut, și inspector coordonator pentru Sectorul 4. Postescu este și ea o apropiată a primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, potrivit surselor Edupedu.ro.

Gabriela Postescu, inspector școlar pentru Sectorul 4, alături de primarul Daniel Băluță, în 2016 – Foto: Tribuna Învățământului

O altă revenire ar putea fi, conform informațiilor noastre, Mihaela Ciho, profesoară la Școala Centrală din București, care a mai deținut postul de inspector școlar general adjunct al ISMB și în trecut. Postul revine tot PSD.

Mihaela Ciho în 2017 – Foto: Cristian Nistor/Agerpres Foto

Reamintim că noul inspector școlar general pentru București va fi Vlad Drinceanu, profesor de matematică și consilier local PSD, la Sectorul 4, iar aceasta o înlocuiește pe Mihaela Ștefan, inspectoare generală membră PNL, care a demisionat vineri din funcție „din motive personale, de sănătate”, după cum a declarat pentru Edupedu.ro.

Schimbările au loc la începutul săptămânii în care sunt programate probele scrise de la Evaluarea Națională 2022 pentru clasele a VIII-a.


7 comments
  1. Tante Ștefan “a absolvit studiile filologice, având doctorat și gradul didactic I.” Altă Abramburică slabă profesional, ca uman….vai de capul ei!

  2. ”””Mihaela Ștefan, inspectoare generală membră PNL, care a demisionat vineri din funcție „din motive personale, de sănătate””””. Nu pot sa cred!!! Indivizii ăștia nu știu limba română la nivel basic?? Cum adică ”din motive personale, de sănătate”? Pot fi și motive comunitare, de sănătate?? Măi tante Ștefan, mai citește niște ”almanahe”, chiar dacă ești de la PNL!

  3. Eu m-am rugat de nea Ciolacu să mă pună pe mine, dar a refuzat! Poate data viitoare am mai mult noroc.

  4. Acesta este motivul pentru care merge invatamantul spre prapastie , se rotesc aceleasi personaje ODIOASE care fac numai aranjamente si trag sfori de 100 de ani!
    La nivel de secretari de stat la fel … nu au facut nimic cand a fost Psd la putere si revin acum cand sunt din nou la putere adusi de Iohannis, sa nu faca nimic . Scuze … fac ei ceva , dar nu putem scrie aici!

  5. Problema nu e ca revin PSD-isti, ci ca nu au făcut nimic notabil nici PNL-istii, astfel incat nici nu mai conteaza cine ocupa scaunele respective.

  6. Cele mai ”meritorii” personagii care și-au încălzit fundul pe scaunele de la ISMB își fac revenirea. Pe mine, deja mă doare capul. Rotația cadrelor la PSD. Chiar NU pot sau NU au și alte persoane să le numească în funcție? Tot pe alea pe care le știm bine câte parale fac le aduc? Ne-am săturat de toate ”competentele” care și-au făcut veacul prin clădirea istorică ISMB. Înțeleg că PSD-ul își numește oamenii. Dar nu înțeleg de ce scoate de la naftalină astfel de personagii. Cu siguranță există și alte persoane care ar putea să mai schimbe atmosfera îmbibată de naftalină, miros de vechi și stătut din ISMB.

  7. revin pe functii dinozaurii PSD, aia de 70 ani, nu s-au gasit cadre tinere competente in tot partidul, PSD + PNL = PCR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Rectorul Universității din București îi cere decanului Facultății de Teologie Ortodoxă să-l demită pe Vasile Răducă din funcția de prodecan, după derapajul acestuia la Radio Trinitas: dacă un viol se soldează cu sarcină, “ți-a plăcut să se repete”

Rectorul Universității din București, Mircea Dumitru, i-a cerut decanului Facultății de Teologie Ortodoxă să îl demită și să îl înlocuiască pe profesorul Vasile Răducă din funcția de prodecan, anunță instituția,…
Vezi articolul