SURSE Parchetul General s-a autosesizat în cazul șefului Transelectrica, acuzat că și-a falsificat diploma de inginer

Foto: Facebook
Parchetul General s-a autosesizat în cazul directorului de la Transelectrica, acuzat că și-a falsificat diploma de inginer, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Parchetul verifică dacă există fapte de natură penala.

Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, a fost revocat în această dimineață atât din funcția de președinte al companiei, cât și din poziția de membru al directoratului Transelectrica, au declarat pentru Edupedu.ro surse apropiate ședinței. Decizia a fost luată de către Consiliul de Supraveghere al companiei.

 

 

1 comentariu
  1. Este rezultatul promovarii in orice conditii a elevilor si studentilor! Cum a reusit sa isi falsifice diploma? Cine l-a ajutat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Cine este Șerban Valeca, propus ministru al Educației: Președintele PSD Argeș, fost ministru al Cercetării în Guvernele Năstase și Grindeanu care a lovit puternic cercetarea prin evacuarea evaluatorilor internaționali din competițiile din cercetare

Votat de baronii PSD să ocupe funcția de ministru al Educației la finalul unei ședințe în care toate propunerile premierului Dăncilă pentru acest portofoliu au fost respinse de aripa Dragnea,…
Vezi articolul