Târgul de universități RIUF va avea loc pe 8 aprilie. 60 de universități din 10 țări își vor prezenta oferta online

1.949 de vizualizări
Foto: RIUF Facebook
60 de universităţi din 10 ţări şi peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat vor fi prezentate pe 8 aprilie, online, la târgul universitar RIUF (The Romanian International University Fair), iar participarea este gratuită, au anunțat organizatorii evenimentului într-un comunicat de presă.

Vizitatorii pot discuta direct cu reprezentanții universităților prin video call, chat sau pot descărca gratuit resurse pentru a afla informaţii despre peste 6.000 programe de studiu (licenţă, masterat şi doctorat) din peste 20 de domenii de studiu: Business, IT & Computer Science, Drept, Medicină, Asistenţă Medicală, Management, Arte şi Design, Management, Marketing & PR.

Cei care caută informaţii despre studiul în România şi în străinătate au la dispoziţie ziua de 8 aprilie, între orele 12:00 şi 18:00 pentru a afla răspunsuri legate de procesul de admitere, taxe de şcolarizare, burse, surse de finanţare, viaţa în campus, suportul pe care îl au pentru a-şi maximiza şansele de admitere de la reprezentanţii direcţi ai universităţilor internaţionale şi de la consilierii educaţionali prezenţi la eveniment.

La eveniment vor fi prezente universităţi printre care University of Sussex (locul 160 la nivel mondial), Coventry University, University of Essex, KU Leuven (locul 45 la nivel mondial), University of Groningen (locul 80 la nivel mondial) şi EICAR, The International Film & TV School, Paris.

Studiul în străinătate este accesibil şi pentru cei care au o medie de admitere peste 7,5 în examenul de bacalaureat. Câteva universităţi care şi-au anunţat prezenţa şi au media de pornire pentru admitere de 7,5 sunt HAN University of Applied Sciences, Falmouth University, Breda University of Applied Sciences, Buckinghamshire New University, Bangor University, University of Roehampton, University of Greenwich, dar şi universităţi de top mai sus menţionate, precum University of Sussex.

De asemenea, în cadrul conferinţei RIUF YouForum, temele de discuţie vor fi ‘Online versus Offline în 2021’, ‘Singur împotriva lumii: cum îmi înfrâng teama de respingere?’, ‘Eşec şi Evoluţie. Paşii spre o carieră de succes’, ‘All-in-One: Ce carieră mi se potriveşte?’, ‘Leadership in the Digital Age’ şi ‘Studiul în străinătate vs studiul în România: ce mi se potriveşte cel mai bine?’, iar elevii şi studenţii de toate vârstele sunt aşteptaţi să participe în număr cât mai mare.

Sursă foto: RIUF/Facebook


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like