ULTIMA ORĂ București are o rată de infectare de 2,69 la mia de locuitori, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Potrivit acestei cifre, Capitala nu intră încă în scenariul roșu

2.582 de vizualizări
Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea
Buletinul de presă transmis la ora 13 de Grupul de Comunicare Strategică arată că București are o rată de infectare pentru ultimele 14 zile de 2,69 cazuri la mia de locuitori. Instituția precizează că rata aceasta este raportat la populația de 2.151.665 de locuitori.

Reamintim că raportul săptămânal publicat tot marți de Institutul Național de Sănătate Publică arată că în ultimele 14 zile București a avut o rată de infectare de 3,11 la mia de locuitori. Conform ordinului de ministru comun cu regulile pentru școli, în acest scenariu școlile și grădinițele ar trebui să treacă la școală 100% online.

Este în desfășurare o ședință la Prefectura București, la care ministrul Educației, Monica Anisie, participă alături de directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) și inspectorii școlari de sectoare.

Articolul este în curs de actualizare

Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu
  1. În școli nu se fac teste.De niciun fel.Nimeni.Sunt școli cu 0 cazuri Covid dar n-au facut niciun test.Dar ei figureazacu 0 cazuri.E normal sa fie asa expuși oamenii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like