Președintele Iohannis va avea o ședință cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, la Cotroceni, la ora 14: discuții despre cum va continua anul școlar și despre cazurile de COVID din școli

2.785 de vizualizări
Foto: presidency.ro
Președintele Klaus Iohannis va avea joi, 11 februarie, ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o ședință cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, anunță administrația prezidențială.

Discuția are loc la 4 zile după redeschiderea școlilor și în momentul în care sunt discuții aprinse pentru construcția bugetului pe anul în curs.

Potrivit surselor Edupedu.ro, întâlnirea a fost stabilită de 2-3 zile pentru a stabili cum se va desfășura mai departe anul școlar în contextul pandemic. “Pe lângă acest subiect, pe agendă există discuții cu privire la numărul de cazuri elevi, profesori și angajați în școli confirmați cu noul coronavirus”, au declarat sursele citate.

Articol în curs de actualizare

Foto: presidency.ro


7 comments
 1. REVOLTATOR! Cum permite Iohannis ca acest Ministru al educatiei numit CAMPEANU sa modifice structura anului scolar2020-2021 la intamplare astfel incat sa creeze discriminari in munca intre prof. din inv. preuniv. ?Este un universitar , este si el un oligofren , un a nalfabet functional ? Este greu sa ma mentin intr-un limbaj decent !Nu-ti este rusine sa creezi atata nedreptate intre oameni fara sa-ti pese ?Ce cretini exercita presiuni asupra ta Campeanu sa faci asa ceva ?Securist ordinar ,cei cate muncesc mult vor munci si mai mult iar cei care muncesc putin vor munci si mai putin !Ai intrat cu bocancii in concediile de odihna legale in cazul unor profesori si ai oferit cadou concediu in plus altora ! Ce jigodie poti fi !Dau un sinur exemplu de nedreptate clasa a11-a de liceu.Tratarea prof . cu lipsa de respect este REVOLTATOARE !Sindicatele de ce admit NEDREPTATEA IN MUNCA ?

 2. Corect, uitasem de micsorarea nr. de ore, sunt foarte indignat ca orgoliile primeaza, baiatul meu merge cu un stres nemaipomenit la scoala, la ora de sport in interior imi vine greu sa cred ca se respecta ceva!
  Astea sunt unele aspecte pentru scoli din oras, in zona rurala unde au WC-urile afara e o igiena precara, nu au apa sa se spele sau apa din fantani e rece ca gheata, plus atitudinea persiflanta a oamenilor de gen “Si mneatale esti cu de-astea cu Covidu’?”

 3. Oare ce credeam ca se va intampla dupa intoarcerea elevilor ce sunt ingramaditi cate 30 intr-o clasa la o distanta de maxim 50 cm unul de altul, avand colegi situati in fata, spate si lateral?
  De ce se fac experimente si s-a respins brutal scenariul hibrid in care si elevii si profesorii erau mai relaxati, e necesara si prezenta fizica, dar nu profesori si elevi burdusiti in clase mici unde nu stiu cat se aeriseste fiindca e frig, etc, etc.
  Cum se mai respecta distantarea, nu mai intereseaza pe nimeni.
  Va inchipuiti poate ca un copil devine pozitiv, infecteaza familia si apoi parintele sau parintii nu mai pot lucra, rezultand lipsuri financiare, iar in cel mai rau caz se poate agrava starea de sanatate, rezultand sechele pe termen lung.
  Treziti-va si luati masurile ce se impun, realitatea bate orice scenariu din birou! [comentariu editat pentru a elimina majusculele]

 4. Da, poate îi aduce Iohannis aminte lui Câmpeanu că are de aplicat legea care stipulează micşorarea numărului săptămânal de ore la toate categoriile de învățământ pre-universitar. Ca să nu se trezească musiu Câmpeanu dat în judecată de părinții elevilor pentru neaplicarea legii!

  1. Corect, uitasem de micsorarea nr. de ore, sunt foarte indignat ca orgoliile primeaza, baiatul meu merge cu un stres nemaipomenit la scoala, la ora de sport in interior imi vine greu sa cred ca se respecta ceva!
   Astea sunt unele aspecte pentru scoli din oras, in zona rurala unde au WC-urile afara e o igiena precara, nu au apa sa se spele sau apa din fantani e rece ca gheata, plus atitudinea persiflanta a oamenilor de gen “Si mneatale esti cu de-astea cu Covidu’?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Rezultatele elevilor de la evaluările standardizate să nu fie un criteriu de evaluare pentru activitatea profesorilor – amendament al sindicatelor din învățământ la proiectul legii Deca

Sindicatele din Educație solicită ca rezultatele elevilor de la evaluările standardizate să nu fie un criteriu de evaluare pentru activitatea profesorilor, potrivit amendamentelor trimise Ministerului Educației. În documentul obținut de…
Vezi articolul