Președintele Iohannis va avea o ședință cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, la Cotroceni, la ora 14: discuții despre cum va continua anul școlar și despre cazurile de COVID din școli

2.785 de vizualizări
Foto: presidency.ro
Președintele Klaus Iohannis va avea joi, 11 februarie, ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o ședință cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, anunță administrația prezidențială.

Discuția are loc la 4 zile după redeschiderea școlilor și în momentul în care sunt discuții aprinse pentru construcția bugetului pe anul în curs.

Potrivit surselor Edupedu.ro, întâlnirea a fost stabilită de 2-3 zile pentru a stabili cum se va desfășura mai departe anul școlar în contextul pandemic. “Pe lângă acest subiect, pe agendă există discuții cu privire la numărul de cazuri elevi, profesori și angajați în școli confirmați cu noul coronavirus”, au declarat sursele citate.

Articol în curs de actualizare

Foto: presidency.ro


7 comments
  1. REVOLTATOR! Cum permite Iohannis ca acest Ministru al educatiei numit CAMPEANU sa modifice structura anului scolar2020-2021 la intamplare astfel incat sa creeze discriminari in munca intre prof. din inv. preuniv. ?Este un universitar , este si el un oligofren , un a nalfabet functional ? Este greu sa ma mentin intr-un limbaj decent !Nu-ti este rusine sa creezi atata nedreptate intre oameni fara sa-ti pese ?Ce cretini exercita presiuni asupra ta Campeanu sa faci asa ceva ?Securist ordinar ,cei cate muncesc mult vor munci si mai mult iar cei care muncesc putin vor munci si mai putin !Ai intrat cu bocancii in concediile de odihna legale in cazul unor profesori si ai oferit cadou concediu in plus altora ! Ce jigodie poti fi !Dau un sinur exemplu de nedreptate clasa a11-a de liceu.Tratarea prof . cu lipsa de respect este REVOLTATOARE !Sindicatele de ce admit NEDREPTATEA IN MUNCA ?

  2. Corect, uitasem de micsorarea nr. de ore, sunt foarte indignat ca orgoliile primeaza, baiatul meu merge cu un stres nemaipomenit la scoala, la ora de sport in interior imi vine greu sa cred ca se respecta ceva!
    Astea sunt unele aspecte pentru scoli din oras, in zona rurala unde au WC-urile afara e o igiena precara, nu au apa sa se spele sau apa din fantani e rece ca gheata, plus atitudinea persiflanta a oamenilor de gen “Si mneatale esti cu de-astea cu Covidu’?”

  3. Oare ce credeam ca se va intampla dupa intoarcerea elevilor ce sunt ingramaditi cate 30 intr-o clasa la o distanta de maxim 50 cm unul de altul, avand colegi situati in fata, spate si lateral?
    De ce se fac experimente si s-a respins brutal scenariul hibrid in care si elevii si profesorii erau mai relaxati, e necesara si prezenta fizica, dar nu profesori si elevi burdusiti in clase mici unde nu stiu cat se aeriseste fiindca e frig, etc, etc.
    Cum se mai respecta distantarea, nu mai intereseaza pe nimeni.
    Va inchipuiti poate ca un copil devine pozitiv, infecteaza familia si apoi parintele sau parintii nu mai pot lucra, rezultand lipsuri financiare, iar in cel mai rau caz se poate agrava starea de sanatate, rezultand sechele pe termen lung.
    Treziti-va si luati masurile ce se impun, realitatea bate orice scenariu din birou! [comentariu editat pentru a elimina majusculele]

  4. Da, poate îi aduce Iohannis aminte lui Câmpeanu că are de aplicat legea care stipulează micşorarea numărului săptămânal de ore la toate categoriile de învățământ pre-universitar. Ca să nu se trezească musiu Câmpeanu dat în judecată de părinții elevilor pentru neaplicarea legii!

    1. Corect, uitasem de micsorarea nr. de ore, sunt foarte indignat ca orgoliile primeaza, baiatul meu merge cu un stres nemaipomenit la scoala, la ora de sport in interior imi vine greu sa cred ca se respecta ceva!
      Astea sunt unele aspecte pentru scoli din oras, in zona rurala unde au WC-urile afara e o igiena precara, nu au apa sa se spele sau apa din fantani e rece ca gheata, plus atitudinea persiflanta a oamenilor de gen “Si mneatale esti cu de-astea cu Covidu’?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Teodor-Florin Cilan, până acum prorector, a obținut la limită voturile necesare pentru a deveni rector la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, în turul 2 / Alegerile au fost reluate după ce fostul rector Ramona Lile, reales în decembrie, nu a fost confirmat în funcție, în urma unei decizii de plagiat

Conferențiarul Teodor-Florin Cilan a obținut, miercuri, voturile necesare pentru a fi ales rector al Universității „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad, într-un al doilea tur de scrutin, după ce, în primul…
Vezi articolul

Demisie în bloc a directorilor Colegiului German Goethe din București, după ce ministrul Educației a trimis acolo corpul de control. Profesorii și personalul nedidactic protestează în semn de solidaritate cu conducerea școlii

Demisie în bloc a celor trei directori ai Colegiului German Goethe din București, ca reacție la atitudinea „umilitoare” la care au fost supuși de Corpul de Control al Ministerului Educației,…
Vezi articolul

Sindicatele îi întreabă pe profesori și angajații din școli dacă acceptă să închidă greva generală din Învățământ pentru voucherele anuale și pentru promisiunea de creștere salarială în anul viitor, solicitări făcute de sindicate și acceptate de Guvern / Condiția impusă de Executivul Ciucă – duminică la 9 să anunțe încheierea grevei

Sindicatele își întreabă oamenii din teritoriu dacă propunerile acceptate de Guvern, la solicitarea lor, sunt acceptabile pentru membrii, în așa fel încât greva generală să fie închisă. Guvernul ar fi…
Vezi articolul

Toate testele de la clasă, evaluările și examenele naționale, inclusiv cel suplimentar de admitere la liceu, ar urma să fie standardizate și susținute în format digital, din toamna anului 2027 – legea educației pentru învățământul preuniversitar

Toate evaluările și examenele naționale vor fi standardizate integral și susținute în format digital în toată țara începând cu anul școlar 2027-2028, potrivit noii legi a Învățământului Preuniversitar. Pe 9…
Vezi articolul