Un fin al familiei Reghecampf, fost impresar, cu studii la Academia SRI a fost numit consilier al ministrului Educației. El va avea pe mână bani europeni – GSP

1.833 de vizualizări
Foto: Facebook Bogdan Steriopol
Bogdan Steriopol, fost jurnalist sportiv, impresar de jucători, fin al familiei Reghecampf și masterand la Academia Națională de Informații “Mihai Viteazul” a Serviciului Român de Informații, a ajuns consilierul ministrului Educației, Monica Anisie, scrie GSP. “De câteva luni nu mai există în cadrul ministerului un inspector pentru Educaţie fizică şi sport, aveam nevoie de câteva idei pe tema aceasta”, a replicat Anisie. De precizat că Guvernul Orban are un Minister al Tineretului și Sportului.

Gazeta Sporturilor scrie că Steriopol (33 de ani) a fost jurnalist la ProSport, Gazeta Sporturilor și Fanatik, apoi “ajutor pentru Anamaria Prodan în transferul unor fotbaliști”, în 2014 “a devenit finul familiei Reghecampf” și a făcut parte din organizația PNL Sector 2 București, condusă de Monica Anisie.

Pe 12 noiembrie, el a publicat pe contul său de Facebook un selfie cu ministrul Monica Anisie, alături de următorul mesaj: “Educația solidă este piatra de temelie a unui viitor de succes! A venit momentul ca învățământul din România să se alinieze la standardele europene. Copiii noștri merită acest lucru, iar noi avem datoria morală să le asigurăm toate resursele necesare pentru o viață fericită! – cu Monica Cristina Anisie în Ministerul Educației și Cercetării-România”.

  • Publicația GSP notează că Bogdan Steriopol se va ocupa, în Ministerul Educației, de “accesarea și direcționarea fondurilor europene, care să fie folosite pentru formarea și perfecționarea profesorilor. În plus, va fi responsabil de relația dintre Ministerul Educației și Ministerul Tineretului și Sportului”.
Anisie, despre controversata numire:

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat joi că l-a numit pe Bogdan Steriopol consilier în cadrul ministerului pentru a se ocupa de domeniul Educaţie fizică şi sport, transmite Agerpres.

Bogdan Steriopol este un consilier în cadrul Ministerului Educaţiei. De câteva luni nu mai există în cadrul ministerului un inspector pentru Educaţie fizică şi sport, aveam nevoie de câteva idei pe tema aceasta, pentru că la audierile pe care le-am avut de dinainte de numire am fost întrebată de multe ori despre părerea mea de a introduce ore de Educaţie fizică şi sport în planurile cadru, deci suplimentarea aceasta, şi am zis că atâta timp cât în Ministerul Educaţiei nu există o persoană care să cunoască domeniul respectiv, eu sunt profesor de Limba şi literatura română, am identificat o persoană care să şi cunoască domeniul, dar care să aibă şi abilităţi de comunicare în sensul acesta“, a susținut Anisie, la sediul Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), unde a participat la deschiderea unui congres internaţional pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale.

Foto: Facebook Bogdan Steriopol

 

 


1 comment
  1. Încet, încet, își dau și liberalii arama pe față. Aceleași apucături USL-iste, conform cărora carnetul de partid primează în fața oricăror idei de meritocrație!

    Parcă nu am vrea, totuși, să înlocuim ciuma roșie cu holera galbenă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like