Un proiect pentru digitalizarea micilor antreprenori români, lansat de Economedia.ro și alte două organizații

89 de vizualizări
Foto: Captură economedia.ro
Un proiect care își propune să sublinieze beneficiile pe care le aduce digitalizarea pentru antreprenorii români este lansat de Economedia.ro, Vodafone și Oxygen, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. „Sperăm ca poveștile de succes ale business-urilor pe care le vom ilustra să devină o sursă de inspirație pentru antreprenorii care încă nu au făcut pasul spre digitalizare”, conform sursei menționate.

În comunicat se arată că tendința globală de digitalizare a accelerat odată cu venirea pandemiei, iar nevoia de digitalizare a business-urilor românești este încă mare, în contextul în care gradul de digitalizare al companiilor și instituțiilor este încă scăzut.

„România se situează pe locul 25 în UE în ceea ce privește integrarea tehnologiei digitale în activitățile întreprinderilor, arată Indicele economiei și societății digitale (DESI) elaborat de Comisia Europeană. Doar 33% dintre IMM-uri au cel puțin un nivel de bază de intensitate digitală, în comparație cu media UE de 60%, conform aceluiași indice”, se arată în comunicat.

În cadrul proiectului, „Economedia.ro și Vodafone își propun să vină periodic cu exemple de succes în materie de digitalizare, care au folosit atât soluții Vodafone Business, cât și alte tipuri de soluții, pentru a arăta beneficiile aduse de digitalizare pentru IMM-uri. Proiectul este implementat cu ajutorul agenției Oxygen”.

Comunicatul integral poate fi consultat mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

UPDATE: Două eleve au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un coleg a dat cu spray paralizant pe holul unei școli din Ilfov / Elevul vinovat de incident va intra într-un proces de consiliere, potrivit Inspectoratului școlar județean

UPDATE: Inspectoratul școlar Ilfov anunță într-un comunicat de presă, la o zi după incident, că “se fac demersuri pentru ca elevul care a produs incidentul să intre într-un program de…
Vezi articolul