VIDEO Gest controversat făcut de Ligia Deca, noul ministru al Educației, la depunerea jurământului în fața președintelui Iohannis 

13.035 de vizualizări
Foto: Captură Administrația Prezidențială / Youtube.com
Ligia Deca a depus luni jurământul de ministru al Educației într-o ceremonie la Palatul Cotroceni. Când i-a înmânat președintelui Klaus Iohannis documentul semnat, ea a făcut o plecăciune în fața șefului statului, potrivit G4Media.ro.

Mai mulți utilizatori de rețele sociale au amendat gestul Ligiei Deca, catalogându-l drept ”slugărnicie”.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Noul ministru al Educației, Ligia Deca, a depus ieri jurământul la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a declarat că „sunt încredințat că proiectul România educată nu doar că va merge mai departe, ci va merge mai departe cu noi energii și cred, sper, cu noi susțineri atât din spațiul politic, cât și din spațiul învățământului și din spațiul public la modul general”.


7 comments
 1. A înclinat capul, nu a făcut o plecăciune. Ar fi bine să așteptăm să vedem ce face concret ca ministru al învățământului, nu să-i găsim nod în papură de acum.

 2. Pai nu trebuie sa il multumeasca pe cel care a promovat-o!? Dar ce o recomanda pentru functie? Cat de bne cunoaste invatamantul, mai ales cel preuniversitar? Dupa ca si cum si cat acsri in programul cu pricina….Ce reforma, ca pana acum e doar de fatada, nu de continut, de profunzime.

 3. Pai nu trebuie sa il multumeasca pe cel care a promovat-o!? Dar ce o recomanda pentru functie? Cat de bne cunoaste invatamantul, mai ales cel preuniversitar? Dupa ca si cum si cat acsri in programul cu pricina….

 4. Au inteles bine ce inseamna. O atitudine submisiva insemna slugarnicie in limbaj polpular. “His wish is my command.” Dorintele si nevoile proprii sunt lasate la o parte si prioritare sunt dorintele si nevoile zeului Dulap.

  Cu atitudinea asta Deca nu va face ceva sa-l supere pe dl. Dulap von Cotroceni. Asta este si motivul pentru care o fi fost aleasa consilier.

  Pentru ca functioneaza principiul compensarii Deca o sa fie la randul sau bossy cu altii si o sa-i aduca intr-o pozitie submisiva. Mai ales cu barbatii. La randul ei o sa caute colaboratori de tip sluga.

  Individa asta e departe de genul lider, manager, model etc. Exact ce trebuie pentru un ministru :)). Se vede asta si din celebrul proiect Romania Educata. O prostie, o mediocritate, fara o viziune care sa motiveze si sa creeze energia necesara pentru schimbare.

 5. Dacă nu corectați și nu aduceți îmbunătățiri acestui proiect,cu revizuirea totala a noii LEN,ați schimbat degeaba ministrul educației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Studenții solicită suspendarea cursurilor în universități și un plan de urgență pentru prevenirea răspândirii Covid-19

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) a solicitat, luni, Ministerului Educației suspendarea cursurilor în universități și măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului Covid-19, “pentru siguranța membrilor comunității universitare”.…
Vezi articolul

Instanța a respins cererea primarului Băluță pentru evacuarea clădirii Colegiului Național „Gheorghe Șincai” în vederea începerii lucrărilor de reabilitare

Judecătoria Sectorului 4 București a respins miercuri cererea primarului Daniel Băluță pentru evacuarea Colegiului Național „Gheorghe Șincai” în vederea începerii lucrărilor de reconsolidare a clădirii. Amintim că Primăria Sectorului 4…
Vezi articolul

Ministerul Educației: 1.236 de elevi ucraineni sunt înscriși în unitățile de învățământ preuniversitar în calitate de audienți si studiază după curriculum românesc / Cei mai mulți elevi ucraineni au solicitat să învețe în şcoli româneşti după curriculum ucrainean

Vineri, ministrul Educației s-a întâlnit cu comisarul european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Nicolas Schmit la Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Capitală, unde învață 227 de elevi refugiați,…
Vezi articolul