Vrei să studiezi în străinătate? Ia-ți părinții și veniți împreună la Youni Fair City, pe 25 noiembrie, la Universitatea Tehnică de Construcții din București și descoperiți la ce universități puteți ajunge (P)

749 de vizualizări
Ești licean și te întrebi ce carieră ar trebui să alegi sau cum te poți informa cel mai bine la ce universitatea din străinătate ai putea aplica? Acum ai posibilitatea să găsești răspunsuri la Youni Fair City. Youni, o companie românească inovatoare, dedicată formării unui ecosistem regional de dezvoltare personală și mentorat pentru tinerii care doresc să studieze în străinătate, te invită să participi la acest eveniment.

La Youni Fair City sunt așteptați să participe peste 250 de părinți și liceeni. Participarea este gratuită, iar înregistrarea se face prin intermediul formularului disponibil pe site-ul oficial al evenimentului.

Youni Fair City se va desfășura în incinta Universității Tehnice de Construcții din București pe 25 noiembrie, între orele 09:00 și 18:00 și le oferă tinerilor o platformă unică pentru a explora diverse opțiuni educaționale la nivel internațional, iar părinților răspunsuri la multe întrebări. Evenimentul include o gamă amplă de activități și prezentări care vor contribui la alegerea universității și a carierei potrivite:

  • Resurse de pregătire pentru examene: vei găsi informații utile care să te ajute la examenele de matematică și engleză necesare aplicării la universitățile internaționale.
  • Sesiuni de consiliere: vei putea participa la prezentări și ateliere unde vei afla tot ce trebuie să știi despre procesul de aplicare la facultăți în afara țării și de câți bani ai nevoie pentru a susține aceste studii.
  • Prezentări ale universităților: Reprezentanți ai universităților din cinci țări vor oferi detalii despre ofertele academice disponibile.
  • Insights pentru viitoare carieră a copilului tău: cinci companii din domenii diferite vor oferi informații relevante despre domeniile lor de activitate (de la software la investiții, servicii medicale sau advertising), dezvăluind perspective și provocări specifice.

Pentru mai multe informații și pentru a te înregistra, intră pe pagina evenimentului.

Youni este o companie 100% românească, fondată în 2017 de antreprenorul Andrei Nicolae. Compania își propune să ajute 1 milion de elevi să ajungă la universitatea potrivită în următorii 5 ani. Până acum, peste 14.000 de elevi și studenți au beneficiat de serviciile companiei.

Până în acest moment, Youni a investit peste 100.000 de dolari în susținerea proiectelor și inițiativelor elevilor, iar rata de acceptare a candidaților Youni la universitățile străine este de 100%. Doar în anul școlar precedent, Youni a ghidat mai mult de 6.000 de tineri liceeni români în procesul de accedere la o universitate din afara țării și a contribuit la obținerea de burse și ajutoare financiare în valoare de peste 18 milioane de dolari. Cei peste 6.000 de foști liceeni sunt acum studenți în Statele Unite, Europa, Australia, Regatul Unit și Asia.

Află mai multe informații de pe pagina web oficială a Youni.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

ULTIMA ORĂ Majorarea cu 20% a alocațiilor, adoptată săptămâna trecută prin OUG de Guvern, a fost respinsă în Comisia de Muncă a Senatului / Dacă ordonanța va fi respinsă definitiv, rămâne în vigoare legea privind dublarea alocațiilor

Comisia de Muncă a Senatului a respins marți ordonanța de urgență a guvernului care prevede majorarea cu 20% a alocațiilor pentru copii începând cu luna august. Dacă decizia Comisiei va…
Vezi articolul
Ordinul privind organizarea cursurilor pe timp de pandemie

Consiliul Național al Elevilor nu este de acord cu prelungirea vacanței de Paște, menținerea școlilor deschise în format fizic atunci când rata incidenței depășește 6/mia de locuitori și amânarea Evaluării Naționale

Reprezentanții elevilor cer ca școlile să nu rămână deschise odată cu atingerea ratei de infectare 6/1000 locuitori și să facă tranziția spre online „până la scăderea ratei de infectare, indiferent…
Vezi articolul