Webinarii gratuite pe tema tranziției la educația online, organizate de Centrul de eLearning al Politehnicii Timișoara

321 de vizualizări
Foto: Pexels.com
Centrul de eLearning al Universității Politehnica Timișoara organizează o serie de webinarii gratuite dedicate tranziției de la educația tradițională la cea online, webinarii deschise „tuturor actorilor din procesul educațional”, potrivit unui comunicat de presă. Acesta precizează că peste 1.300 de cadre didactice și studenți din țară au participat la primele 4 webinarii, dintr-o serie de 10.

Comunicatul arată că acestea se desfășoară în fiecare miercuri, începând cu ora 16.00. Participarea este gratuită și se face accesând link-urile de înregistrare puse la dispoziție în fiecare săptămână pe pagina web oficială a CeL – https://www.elearning.upt.ro. Participanții primesc un certificat digital deschis (Open Badge) „Împreună online”.

Webinariile sunt organizate în colaborare de IEEE România, Alianța Română a Universităților Tehnice, Asociația EDEN și Universitatea Politehnica Timișoara, în fiecare săptămână cu invitați din alte universități și școli din România.

Primele 4 webinarii au abordat teme precum trecerea la învățământul online, percepția studenților și a cadrelor didactice asupra noii forme de învățământ sau resursele educaționale deschise și cursurile online disponibile atât pentru studenți, cât și pentru cadrele didactice.

Webinarul de miercuri, 13 mai are ca temă metodele de evaluare educațională online și, potrivit anunțului, îi are ca invitați pe Conf.dr. Mădălin Bunoiu, Prorector, Strategia academica, Universitatea de Vest Timișoara, Conf.dr. Bogdan Timar, Decan Facultatea de Medicină, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara și Dr.ing. Diana Andone, Director, Centrul de eLearning, Universitatea Politehnica Timișoara, sesiunea fiind moderată de Prof.dr.ing. Carmen Holotescu, Decan, Universitatea Ioan Slavici Timișoara.

Foto: Pexels.com

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

13 ateliere practice pentru profesorii de la școlile de stat, organizate gratuit de profesorii unei școli private. Cum să te conectezi cu elevii, cum să comunici cu părinții, cum să te relaxezi

De miercuri 6 mai până pe 20 mai, profesorii școlii Avenor College organizează 13 ateliere practice destinate profesorilor de la școlile publice, anunță instituția într-un comunicat trimis Edupedu.ro. Profesorii vor…
Vezi articolul