150 de laptopuri, oferite pentru studiu copiilor români şi ucraineni din Constanța. Aparatura vine de la Fundaţia Word Vision Romania și alte două asociații guvernamentale din Australia și Noua Zeelandă

150 de vizualizări
Foto: Pixabay.com
Un număr de 150 de copii români şi ucraineni vor beneficia de laptopuri pentru studiu, printr-o donaţie, predarea echipamentului tehnic în valoare de 250.000 de lei având loc, luni, la sediul Primăriei Constanţa, anunță Agerpres, potrivit G4Media.ro.

Laptopurile vor fi distribuite în cinci unităţi de învăţământ.

„La sediul Primăriei Municipiului Constanţa a avut loc predarea unui număr de 150 de laptopuri pentru 5 unităţi de învăţământ constănţene în care îşi desfăşoară activitatea educaţională copiii veniţi din Ucraina şi nu numai. Echipamentul tehnic în valoare de 250.000 lei a fost donat de către Fundaţia Word Vision Romania (FWVR) cu sprijinul Deparment For Foreign Affairs and Trade Australia (DFAT) şi Ministry of Foreign Affairs and Trade, New Zealand (MFAT)”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

Potrivit viceprimarului Ionuţ Rusu, administraţia locală a încheiat un parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Fundaţia Word Vision Romania, Asociaţia Serviciului Iezuiţilor pentru Refugiaţii din România şi Fundaţia Pontica.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Monica Anisie anunță noi materii opționale: la clasele a III-a și a IV-a disciplina “Eu și scena”, la clasele a VI-a și a VII-a materia “Teatrul și noi”, iar la clasele a X-a și a XI-a “Laboratorul de teatru”

Ministrul Educației, Monica Anisie, anunță că a aprobat prin ordin de ministru noi materii opționale, în învățămîntul preuniversitar. La clasele a III-a și a IV-a, elevii vor putea studia disciplina…
Vezi articolul

Dosarul cu șină, obligatoriu la Titularizare 2023 – cel mai mare concurs de angajare din România – la mai multe inspectorate școlare județene / Adresarea în scris către profesorii candidați, plină de majuscule, semne de exclamare și sublinieri

Mai multe inspectorate școlare județene anunță candidații la concursul de angajare în învățământ, numit Titularizare, că dosarul cu șină este obligatoriu, dacă vor să fie profesori sau să continue să…
Vezi articolul