„A avut loc o eroare” – platforma digitală de înscriere pentru concursul de directori s-a blocat la primul pas din procedură, în primele 20 de minute de la deschidere, apoi a devenit funcțională

3.590 de vizualizări
Captură de ecran din platforma pentru înscrierea la concursul de directori de școli – 2021 / Sursă foto: EduPedu.ro
Miercuri dimineața la ora 7 a fost deschisă înscrierea pe platforma concursdirectori.edu.ro, dar mesajul afișat este „A apărut o eroare” atunci când un candidat vrea să își introducă adresa de email, acesta fiind primul pas din procedura de înscriere.

În primele 20 de minute ale înscrierilor platforma nu a funcționat.

Eroarea era vizibilă la ora 7:08:

La 7:15 încă nu se puteau înscrie candidații:

La ora 07:20, pe adresa e-mail introdusă, platforma a trimis linkul de activare a contului și înscrierea putea continua.

În mesajul primit de la platformă, semnat de echipa tehnică, este precizat faptul că „link-ul este valabil 12 ore și poate fi folosit o singură dată. Pentru a putea accesa platforma și genera un nou cod, puteți accesa următorul link.

Odată intrat în contul dvs., veți putea continua procesul de înscriere la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar.

Vă recomandăm să parcurgeți cu atenție toate instrucțiunile și ghidul pentru completarea și transmiterea aplicației.

Dacă întâmpinați probleme de natură tehnică, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: concurs.directori@edu.gov.ro”.

Pe linkul de înregistrare, primul pas este cel în care candidatul introduce numele, prenumele, Codul Numeric Personal și unitatea de învățământ la care este titular.

Restul procedurii poate fi urmărită aici.

Reamintim că miercuri, 15 septembrie 2021, s-a lansat concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, conform calendarului aprobat.

Ministerul Educației a lansat cu această ocazie și o platformă de înscriere online concursdirectori.edu.ro. „Acesta este un prim pas în procesul de digitalizare și profesionalizare a managementului unităților de învățământ de stat, astfel încât să se asigure stabilitatea, coerența și competența în procesul de conducere”, scrie instituția într-un comunicat.

Articolul este în curs de actualizare


2 comentarii
  1. Platforma nu merge sub nicio forma! Trebuie sa soliciti de fiecare data cand intri logarea, acceptul, iar primirea raspunsului dureaza ore intregi!
    De exemplu, ieri dupa ora 15 s-a solicitat link de conectare si nici astazi la ora 12 nu s-a primit nimic, nici in SPAM… cum spun dumnealor!
    Daca le scrii, oricum iti raspund dupa cateva ore, iar masurile sunt zero!

    1. Au fost luate măsuri, iar acum platforma funcționează conform descrierii.

      Ne cerem scuze pentru orice neplăceri produse și sperăm să aveți, în continuare, o experiență plăcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

VIDEO Rezultatele la testările PISA sau diferențele între media anilor de școală și cea de la examenele naționale, posibile criterii în salarizarea pe bază de performanță a profesorilor, spune ministrul Educației

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a dat exemple de criterii care pot sta la baza unei salarizări a profesorilor pe baza performanțelor. Acesta a declarat la B1TV că salarizarea pe criterii…
Vezi articolul