Ateliere „Școala altfel” și „Săptămâna verde” cu experiențe educaționale unice la Reptiland București (P)

3.254 de vizualizări
Foto: Reptiland București
Propunerile de activități pentru Școala altfel și Săptămâna verde sunt variate, însă Reptiland București aduce în prim-plan un program unic de experiențe – simultan captivante, distractive și educative!

O vizită la Reptiland București înseamnă:

  1. Un tur ghidat al spațiului expozițional, ce cuprinde 1.000 m2 de teraristică:
  • peste 40 de specii de reptile vii în terarii automatizate de dimensiuni medii și mari – cel mai mare piton reticulat din România, șopârle care „merg pe apă”, șopârle Gecko care se cațără pe orice suprafață, tegu argentinieni, aligatori cu botul rotund (Caimani) și multe altele;
  • Cel mai mare acvaterariu din România, cu pești vii, fosforescenți și broscuțe galbene;
  • Pădure cu zeci de plante exotice vii.
  1. Ateliere adaptate vârstei:
  • Atelier teraristică. Copiii învață cum să creeze propriul terariu de mici dimensiuni: așezarea straturilor de pământ, așezarea corectă a plantelor, elemente de artă florală, cromatică, textură, proporții. Copiii pleaca cu terariul acasa.
  • Atelier floristică. Copiii învață cum să creeze propriile aranjamente florale – curiozități despre flori, noțiuni despre proporții, cromatică și textură. Copiii pleaca cu aranjamentul acasa. 
  • Atelier de creație. Copiii pictează și desenează în culori glow. Elementul surpriză va fi “aprinderea” propriilor lucrări în pădurea noastră tropicală magică. Copiii pleacă cu propria operă acasa.
  • Atelier de îngrijire a animalelor de companie. Copiii interacționează cu animalele de companie și învață practic despre îngrijirea lor.

Reptiland București –  un concept inovator, ideal pentru „Școala altfel” și „Săptămâna verde”

  • Educație + Distracție = Edutainment, formula cu care nu veți da greș. Veți oferi copiilor șansa de a vedea live și nu doar în cărți sau pe social media reptile vii și plante exotice de pe toate continentele lumii. Elevii vor valorifica informațiilor acumulate la biologie (botanică, zoologie, biogeografie, epigenetică, ecologie) și vor fi mai curioși să aprofundeze anumite subiecte la școală. Practic starnim curiozitatea si grija pentru natura.
  • Le oferiți copiilor un exemplu benefic de utilizare a tehnologiei: în folosul naturii. Asta pentru că terariile de mari dimensiuni și vivariul din spațiul expozițional sunt automatizate și reproduc în detaliu habitatul natural al reptilelor și plantelor exotice.  
  • Învățați împreună prin observații și practică – Learning by Doing. După turul ghidat, cursurile și atelierele vin să susțină în continuare curiozitatea copiilor și să le pună în practică creativitatea.
  • Aveți ocazia să discutați ulterior pe teme ce țin de Educație Ecologică (biodiversitate, schimbările climatice și încălzirea globală, utilizarea tehnologiei în folosul naturii), Educație Civică și valori personale (grija pentru natură, comportamente prosociale).

Fie că alegeți să vizitați Reptiland în cadrul programelor „Săptămâna altfel” și „Săptămâna verde” sau, pur și simplu, în familie, veți avea parte de o excursie inedită, spectaculoasă, interactivă, educativă.

Școlile beneficiază de un preț special. Pentru a primi o ofertă pentru excursiile școlare pe care le organizați, puteți suna la 0744.346.196, sau scrie pe office@reptiland.ro.

Adresă: Bulevardul Expoziției nr 1C, București 012244 (vizavi de parcarea Romexpo) Dacă folosiți Waze apăsați aici și se deschide direct traseul dorit.  

Program: Luni – Vineri 10::00 – 18:00; Sâmbătă și Duminică 10:00 – 20:00 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

BREAKING Ghidul sanitar pentru redeschiderea școlilor, aprobat de miniștii Educației și Sănătății: intrarea în școli, eșalonată pe mai multe uși de acces, purtarea măștii este obligatorie pentru toți elevii și profesorii. Ce se întâmplă dacă apar cazuri de COVID-19

Intrarea în școală se va face eșalonat,  pe mai multe uși de acces, la intervale orare stabilite în funcție de zone sau de clădiri, elevii vor urma trasee prestabilite în…
Vezi articolul

Studenții Universității de Medicină și Farmacie din Iași, susținuți de Liga Studenților din Iași, vor protesta luni, 26 iunie, față de majorarea taxelor de cazare și școlarizare și impunerea prezenței obligatorii la cursuri

Studenții Universității de Medicină și Farmacie „Gr.T. Popa” din Iași, susținuți de Liga Studenților (LS IAȘI), vor protesta luni, 26 iunie, de la ora 12, pe esplanada din fața UMF…
Vezi articolul

Ministerul Educației caută profesori care să facă subiecte pentru examenele din anul școlar 2023-2024: Evaluările Naționale, Bacalaureat, Titularizare și Definitivat / Când încep înscrierile și care sunt condițiile de participare

Cadrele didactice care doresc să participe la elaborarea subiectelor pentru examenele din anul școlar 2023-2024 se pot înscrie online începând cu 2 octombrie, potrivit unui anunț al Centrului Național de…
Vezi articolul

Licitația pentru tablete școlare a fost reluată. Singurul ofertant este Vodafone, “Telekom a întârziat 2 minute” față de ora limită la care se puteau depune ofertele. Două regiuni, rămase pe dinafară – anunță șefa ONAC

Licitația pentru tablete s-a reluat, iar singurul ofertant este Vodafone România, care a înregistrat oferte pentru patru loturi, a declarat pentru Edupedu.ro președinta Oficiului Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC). Două…
Vezi articolul