Biblioteca Școlară Virtuală și impactul eLearning asupra angajaților și angajatorilor – discutate într-o conferință pe 7 octombrie

375 de vizualizări
Foto: © Dreamstime.com
Care este impactul eLearning-ului asupra angajaților și angajatorului și Biblioteca Școlară Virtuală EduLib vor fi principalele teme de discuție la Conferința eLearning România, care va avea loc pe 7 octombrie, anunță organizatorii.
  • Conferința, organizată de Ascendia și Microsoft România, va avea loc atât cu participare fizică, la sediul Microsoft din cadrul Politehnicii, cât și cu participare online.

Principalele teme de discuție, potrivit comunicatului de presă ce descrie evenimentul:

  • “În prima parte a zilei vor fi discuții cu nume cunoscute din domeniul eLearning, angajatori de top pentru care Learning&Development este de maximă importanță. Se va discuta despre cum să angajezi un specialist în Learning&Development și care este impactul eLearning-ului asupra angajaților și angajatorului.”
  • “În a doua parte a zilei se va discuta despre un subiect extrem de important pentru cadrele didactice și anume Biblioteca Școlară Virtuală EduLib. Vom continua cu resursele educaționale digitale și valorificarea progresului educațional realizat cu ajutorul instrumentelor digitale în timpul pandemiei, prezentate de nume importante din domeniul educației.” 
  • “Conferința se va încheia cu un workshop moderat de specialiștii LIVRESQ, legat de prezentul și perspectivele resurselor educaționale digitale deschise.”

Comunicatul integral:

Foto: © VadymvdrobotDreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Cercetătorul și filologul Ștefan Colceriu: Limbile latină și greacă veche sunt grele, iar în societate totul este la mintea cocoșului. Ne-am dezobișnuit să facem lucruri grele și, dacă vine vreo adversitate peste noi, ne poate doborî cu ușurință

Unul din motivele pentru care limbile clasice – latină și greacă veche ar trebui predate în școli mai intens este faptul că sunt limbi grele „și că în general în…
Vezi articolul