Biblioteca Școlară Virtuală și impactul eLearning asupra angajaților și angajatorilor – discutate într-o conferință pe 7 octombrie

379 de vizualizări
Foto: © Dreamstime.com
Care este impactul eLearning-ului asupra angajaților și angajatorului și Biblioteca Școlară Virtuală EduLib vor fi principalele teme de discuție la Conferința eLearning România, care va avea loc pe 7 octombrie, anunță organizatorii.
  • Conferința, organizată de Ascendia și Microsoft România, va avea loc atât cu participare fizică, la sediul Microsoft din cadrul Politehnicii, cât și cu participare online.

Principalele teme de discuție, potrivit comunicatului de presă ce descrie evenimentul:

  • “În prima parte a zilei vor fi discuții cu nume cunoscute din domeniul eLearning, angajatori de top pentru care Learning&Development este de maximă importanță. Se va discuta despre cum să angajezi un specialist în Learning&Development și care este impactul eLearning-ului asupra angajaților și angajatorului.”
  • “În a doua parte a zilei se va discuta despre un subiect extrem de important pentru cadrele didactice și anume Biblioteca Școlară Virtuală EduLib. Vom continua cu resursele educaționale digitale și valorificarea progresului educațional realizat cu ajutorul instrumentelor digitale în timpul pandemiei, prezentate de nume importante din domeniul educației.” 
  • “Conferința se va încheia cu un workshop moderat de specialiștii LIVRESQ, legat de prezentul și perspectivele resurselor educaționale digitale deschise.”

Comunicatul integral:

Foto: © VadymvdrobotDreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Clasament deturnat la Olimpiada de Istorie din județul Sălaj: mai multe lucrări au fost recorectate, după aflarea numelor elevilor, la decizia Inspectoratului școlar. Doi profesori ar fi evaluat greșit un exercițiu, iar alții ar fi divulgat rezultate înainte de afișare

Lucrările de la etapa județeană a Olimpiadei Naționale de Istorie (ONIst) din județul Sălaj au fost recorectate după ce s-a descoperit că doi profesori ar fi greșit evaluarea și notarea…
Vezi articolul

GRAFIC Numărul elevilor cu CES din școlile din România aproape s-a triplat în ultimii 5 ani, în timp ce numărul profesorilor de sprijin este ținut de Ministerul Educației cu mult sub standardul legal. În timp ce în județul Galați, unui profesor de sprijin îi revin 140 de elevi, doar într-un singur județ acesta este conform legii

Numărul elevilor cu cerințe educaționale speciale, CES, din învățământul de masă aproape s-a triplat în ultimii 5 ani, ajungând la peste 50.000 în anul școlar 2023-2024. În același timp, numărul…
Vezi articolul

Sorin Cîmpeanu îl felicită pe Patriarhul Daniel pentru implicarea în educație și societate. Tot azi, Sfântul Sinod prezidat de patriarh a criticat planurile privind educația sexuală în școli, promovate de ministru

Ministrul Sorin Cîmpeanu îl felicită, joi, pe Patriarhul Daniel, de ziua acestuia, pentru “activitatea susținută în spațiul educațional și social (…) contribuind la promovarea valorilor creștine în societatea românească”. Mesajul…
Vezi articolul

Profesor de religie din Baia Mare, arestat pentru că ar fi hărțuit și agresat o minoră. Bărbatul ar fi trimis mai multe mesaje cu conținut sexual unei eleve de clasa a X-a / Episcopia Maramureșului anunță că profesorul nu va mai preda religie niciodată

Profesor dr. Cosmin Vasile Lăuran, absolvent al Academiei Naționale de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, doctor în teologie, profesor de religie și muzică la Colegiul Național ”Emil Racoviță” din…
Vezi articolul