British School of Bucharest anunță că organizează Ziua Porților Deschise dedicată preșcolarilor

389 de vizualizări
British School of Bucharest anunță că își deschide porțile pentru părinții cu copii între 2 și 5 ani. Ziua Porților Deschise dedicată preșcolarilor, desfășurată marți, 13 noiembrie, este o ocazie ca părinții să descopere cum învață cei mici la această școală, să afle informații despre programa britanică și să întâlnească echipa de profesori a BSB și staff-ul școlii.

BSB este singura școală britanică din România evaluată cu „excelent” în toate aspectele educaționale de către Inspectoratul Școlilor Independente din Marea Britanie (ISI), informează instituția, într-un comunicat remis Edupedu.ro.

Timp de trei ore, pe 13 noiembrie, în timp ce copiii vor participa la activități distractive, părinții vor vizita campusul școlii și se vor întâlni cu profesorii BSB, toți profesorii fiind vorbitori nativi de limbă engleză.

Philip Walters, directorul British School of Bucharest, se declară “încântat să-i invit pe părinți și pe copiii lor, la Ziua Porților Deschise dedicată preșcolarilor, un eveniment special în cadrul căruia participanții pot afla totul despre programa britanică, despre învățarea prin joacă, având și ocazia să cunoască echipa unică de profesori a școlii”.

Elevii au parte de ghidare personalizată, programa educațională pentru preșcolari fiind adaptată nevoilor fiecărui copil și a intereselor sale academice”, a precizat acesta.

Părinții vor vedea sălile de clasă, locurile de joacă și de sport, Biblioteca, Sala de Artă sau cea de muzică, dar și Food Tech Studio, Căsuța din Copac sau Grădina de Știință. În acest an academic, BSB a investit într-un nou loc de joacă pentru cei mici, sub numele de Ringwood Kingdom.

La British School of Bucharest, cursurile pentru preșcolari sunt grupate pe trei secțiuni: Pre-Nursery, pentru copiii de 2 și 3 ani, Nursery, pentru cei de 3 și 4 ani, și Reception, pentru cei de 4 și 5 ani.

În educația preșcolară, atât cursurile din sala de clasă, cât și cele desfășurate în aer liber, includ utilizarea unor materiale didactice specifice (cărți, instrumente muzicale, activități pe terenul de sport sau jocuri cu apă), care au scopul de a le dezvolta copiilor toate simțurile. În plus, elevii din grupa Reception au acces la zeci de activități extrașcolare, de care se pot bucura pe lângă activitățile zilnice, realizarea de obiecte din lemn, gimnastica și baletul fiind printre cele mai frecventate.

Ziua Porților Deschise dedicată preșcolarilor se desfășoară pe 13 noiembrie, în campusul BSB, pe Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari, Jud. Ilfov, în două grupuri: unul în intervalul 09:00-10:30 și al doilea între 10:30 – 12:00.

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare, până pe 12 noiembrie, la această adresă.

British School of Bucharest este o școală internațională privată din București, care le oferă elevilor posibilitatea de a studia după curriculum britanic. Profesorii sunt 100% vorbitori nativi de limbă engleză, 8 dintre ei fiind și absolvenți de Oxford.

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Subiectele integrale de la Limba și literatura română 2019: Genul dramatic, la prima compunere, și prezentarea unei întâmplări petrecute în timpul unei activități de lectură, la ultimul subiect

Subiectele de la examenul de Limbă și literatură română susținut în această dimineață la Evaluarea Națională 2019 le cer absolvenților de clasa a VIII-a să realizeze o compunere în care…
Vezi articolul

Studenții, despre bugetul educației: PSD și ALDE și-au încălcat promisiunile din campania electorală și au alocat “fonduri insuficiente” pentru căminele studențești

Studenții avertizează PSD și ALDE că au alocat “fonduri insuficiente” pentru căminele studențești, “în comparație cu promisiunile realizate în campania electorală” de către “cele două partide care exercită actul de…
Vezi articolul

Ministerul Educației le recomandă cetățenilor britanici din România să intre în procedura de recunoaștere a studiilor. De la 1 ianuarie 2021, recunoașterea academică și profesională nu va mai funcționa ca în cazul statelor UE

Ministerul român al Educației le recomandă “cetățenilor britanici și membrilor acestora de familie să aplice pentru recunoașterea studiilor”, pentru a beneficia de avantajele perioadei de tranziție. De la 1 ianuarie 2021,…
Vezi articolul