Burse de 3.900 de euro pe an pentru tinerii care vor să studieze în România. Cum pot fi accesate

1.931 de vizualizări
Foto: © Dreamstime.com
Tinerii care vor să rămână la studii în România pot aplica pentru una din cinci burse care acoperă 50% din taxa anuală de școlarizare, și anume 3.900 euro pe an, la Bucharest International School of Management (BISM), pentru întreaga perioadă a programului care durează trei ani, potrivit unui comunicat de presă.

Tinerii pasionați, determinați și motivați să își urmeze visul sunt așteptați să se înscrie pe www.bism.ro. Aplicațiile pentru bursele oferite de compania „5 to go” sunt deschise până duminică, 15 august, pentru absolvenții de liceu din promoțiile 2020 sau 2021. Tot ce trebuie făcut este ca doritorii să completeze aplicația pentru bursă online, să aibă diplomă de bacalaureat cu o notă de minimum 7,5 și un certificat care atestă nivelul de limbă engleză, minim B2.

După 17 august vor afla dacă au trecut în etapa următoare – un interviu cu un membru din echipa BISM, dintre care se vor alege cei 5 bursieri 5 to go.

Cele 3 programe de licență oferite de BISM și Abertay University sunt „Business Management, Digital Marketing and Business Management, Accounting and Finance with Business Analytics” susținute de experți din țară și din străinătate. În plus, în toți cei 3 ani de studiu, cursanții au la dispoziție internship-uri și programe de formare, mai precizează sursa citată.

Foto: © KadettmannDreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Singura modificare la calendarul anului școlar 2023-2024 le-ar putea aduce elevilor o lună fără cursuri în primăvara 2024: sunt zile libere, vacanță, ori se pot ține săptămânile “Școala Altfel” și “Verde” / România e pe locul 3 în rândul țărilor cu cele mai multe zile de vacanță

Calendarul anunțat oficial de Ministerul Educației pentru anul școlar viitor, 2023-2024, prevede patru posibile săptămâni lipsite de cursuri pentru elevi și profesori, plasate în lunile aprilie și mai 2024. Acest…
Vezi articolul

Liderul sindical Marius Nistor, la intrarea în negocieri cu ministrul Muncii: E o diferență enormă între ce am solicitat și ce a oferit guvernul. Am cerut inițial majorarea salariilor profesorilor cu 60%, am ajuns la 25%. Ce vreți să mai lăsăm? Nu putem să ne batem joc de ei

Liderul sindicatului din învățământ Marius Nistor a declarat la intrarea în negocieri cu ministrul Muncii, în a șasea de grevă generală a profesorilor din România, că „e o diferență enormă…
Vezi articolul

“Scoateți o foaie de hârtie!” versus evaluările anunțate. Practica de a nu anunța testele școlare crește anxietatea elevilor, le reduce plăcerea de a învăța și le scade performanța – Studiu

Un studiu nou de pedagogie școlară, realizat de Dr. Ludwig Haag (Universitatea din Bayreuth) și Prof. Dr. Thomas Götz (Universitatea din Viena), s-a concentrat pe răspunsul la întrebarea “cum afectează…
Vezi articolul

Petiție online pentru suspendarea tezelor, pentru testarea non-invazivă a tuturor elevilor și pentru măsuri care să nu mai fie “modificate peste noapte”, lansată de Consiliul Național al Elevilor la adresa miniștrilor Educației și Sănătății

“Vă solicităm introducerea unui algoritm de calcul care să stea la baza deciziei privind funcționarea școlilor, suspendarea organizării tezelor în semestrul I al acestui an școlar și înlocuirea acestora cu…
Vezi articolul