Calendar Simulare Evaluarea Națională 2019: Simulările încep pe 11 martie și vor fi susținute de elevii de clasa a VIII-a și a VII-a

89.701 de vizualizări
Admiterea la liceu, simularea Evaluării Naționale
Foto: Pixabay.com
Simularea Evaluării Naționale 2019 se va desfășura în luna martie, potrivit unor documente care au intrat în posesia Edupedu.ro. Calendarul simulării examenelor de la finalul clasei a VIII-a, în varianta pe care Ministerul Educației se pregătește să o pună în dezbatere, potrivit surselor Edupedu.ro, prevede că prima simulare, cea la Limba și literatura română, va fi pe 11 martie 2019.

La simularea evaluării naționale 2019 vor participa elevii care sunt clasa a VIII-a, dar și elevii de clasa a VII-a, potrivit draftului de calendar intrat în posesia Edupedu.ro.

Calendar Simulare Evaluarea Națională clasa a VIII-a, în anul școlar 2018-2019 – Surse
11 martie 2019     Simulare Limba și literatura română – probă scrisă
12 martie 2019     Simulare Matematică – probă scrisă
13 martie 2019     Simulare Limba și literatura maternă – probă scrisă
22 martie 2019     Afișarea rezultatelor

“La simularea evaluării naționale pentru elevii clasei a VIII-a participă şi elevii claselor a VII-a”, se arată în proiectul de ordin intrat în posesia Edupedu.ro.

Citește și:

 

 

 


10 comments
 1. Ce logica are simulare pentru clasa a vii. Eu sunt clasa a vii a iar din cauza simularilor voastre trebuie sa aleg unde sa merg și dacă iau nota mica e cam nașpa. SCOTETI NAIBII SIMULĂRILE ASTEA. DIN ACEASTA CAUZA MOARE ROMANIA

 2. O mare porcărie, nu am mai vazut asa ceva, sa se anunte simularile cu o luna inainte. Nici materia nu e terminată toată, ce fel de subiecte vor avea? Madam ministru, ce visezi noaptea, te si apuci sa aplici a doua zi. Si macar de ar fi ceva in beneficiul școlii. Succesul si faima de ministru bun nu sunt asigurate de numarul de schimbari pe banda rulanta, aplicate cu viteza fulgerului, ci de justețea si de aplicabilitatea lor. In fiecare zi apare ceva nou si bulversant. Or, cadrelor didactice li se cere consecvență. Ministrilor oare nu?

 3. nu va mai bateti joc de copii !
  Anunta la inceput de an scolar la ce clase se dau simulari!
  Anunta programa pentru simulare !
  Dati modele de subiecte pentru simulare !

 4. Ăștia isi bat joc de noi.Vin la jumătatea lui februarie să ne spună că vor da și cei de a VII-a simulare.Bine că nu ne-au anunțat cu o zi inainte!

 5. Simularea la clasa a VII a nu are nici o logica, in conditiile in care elevii au sustinut evaluarea nationala de la sfarsitul clasei a VI a , in plus e cam tarziu sa anunti o astfel de intentie la jumatatea lui februarie.

 6. care este scopul evaluarilor de la clasa a VII-a? Programa simularii pentru acest nivel s-a anuntat destul de tarziu.

 7. Pingback: Scoala Galbenu
 8. Pingback: Scoala Galbenu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Președintele Federației Părinților militează pentru o salarizare mai bună a profesorilor: Altfel ne vom duce rău de tot în următorii 10-15 ani / Salarizarea trebuie să conțină și un mecanism de control al calității activității la catedră

Președintele Federației Naționale a Părinților, Iulian Cristache, militează pentru o salarizare mai bună a profesorilor: „Dacă Guvernul României nu va gândi o grilă corespunzătoare importanței acestei profesii, ne vom duce rău…
Vezi articolul