Calendarul concursului de directori 2021. Înscrierile încep pe 21 iunie, iar afișarea rezultatelor la proba scrisă are loc în aceeași zi cu testul

17.851 de vizualizări
Foto: © Katarzyna Bialasiewicz | Dreamstime.com
Înscrierile la concursul național pentru directori și directori adjuncți de școli încep pe 21 iunie, când vor avea loc depunerile de dosare, perioadă care durează până pe 30 iunie, potrivit calendarului în stadiu de lucru consultat de Edupedu.ro și publicat în consultare pe site-ul edu.ro. Aceste înscrieri se suprapun parțial cu probele examenelor naționale de Bacalaureat și Evaluarea Națională.

În calendarul consultat de Edupedu.ro, afișarea rezultatelor pentru proba scrisă are loc în aceeași zi cu testul, pe 27 iulie.

Calendarul draft al concursului de directori 2021 este următorul:

21-30 iunieDepunerea dosarelor de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică dedicată
1-8 iulieEvaluarea dosarelor de înscriere
9 iulieAfișarea listei candidaților admiși la evaluarea dosarelor
23 iulieRepartizarea candidaților pe centre
27 iulie Desfășurarea probei scrise
Afișarea rezultatelor la proba scrisă
27-28 iulieDepunerea contestațiilor la proba scrisă
29-30 iulieSoluționarea contestațiilor la proba scrisă
30 iulie Afișarea rezultatelor finale la proba scrisă
10 septembrieÎnregistrarea opțiunilor candidaților pentru unitatea la care candidează
13-17 septembrieTransmiterea solicitărilor de desemnare a membrilor comisiilor de interviu din partea consiliilor profesorale, autorităților locale și companiilor/universităților.
20-30 septembrieConstituirea comisiilor pentru proba de interviu
4 octombriePublicarea graficului de desfășurare a interviurilor
11 octombrie – 26 noiembrieDesfășurarea probei de interviu
6-8 decembrieValidarea rezultatelor finale
13-20 decembrieEmiterea deciziilor de numire (începând cu 10 ianuarie 2022)

Bibliografia de examen este formată din câteva capitole din trei cărți despre management și despre învățare, plus Legea Educației, Statutul elevului, Regulamentul de organizare și funcționare a școlilor – ROFUIP, potrivit unor surse Edupedu.ro.

Articolul este în curs de actualizare

Foto: © Katarzyna Bialasiewicz | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Formarea profesorilor în robotică, inteligență artificială și verificare formală, dezvoltată într-un proiect inovator de Universitatea de Vest din Timișoara (P)

Luni, 18 decembrie 2023 a avut loc deschiderea oficială a proiectul „AiRobo: Artificial Intelligence based Robotics”, proiect european Erasmus+ Parteneriate de Cooperare pentru Învățământ Universitar (KA220-HED-000152418).  Pentru proiectul ce va avea…
Vezi articolul

Profesorii din palatele și cluburile copiilor sunt obligați să participe cel puțin o dată la doi ani la un program de formare continuă acreditat – proiect / Aceștia beneficiază de concediu de odihnă inclusiv în perioada cursurilor din învățământul formal

Profesorii și directorii din palatele și cluburile copiilor sunt obligați să participe cel puțin o dată la doi ani la un program de formare continuă acreditat, potrivit unui proiect pus…
Vezi articolul

LISTA Sumele pe care profesorii le vor primi pentru a participa la examenele naționale și concursurile pentru cadre didactice au crescut cu 30%, anunță Ministerul Educației / Mișcarea vine pe fondul grevei suspendate din Învățământ și după ce au existat intenții de boicotare a probelor de la Bac sau Evaluarea Națională

Ministerul Educației a anunțat că majorează cu 30% sumele de bani primite de profesori dacă se implică în desfășurarea Evaluării Naționale și a examenului de Bacalaureat 2023, potrivit ordinului de…
Vezi articolul
Modificările pentru Bacalaureat -Când au loc detașarea la cerere și detașarea în interesul învățământului

BREAKING Guvernul a aprobat ordonanța de urgență cu modificările Legii Educației pentru participarea la concursurile de directori de școală și inspectori și a profesorilor care nu sunt în corpul experților în management educațional

Guvernul a aprobat ordonanța de urgență cu modificările Legii Educației pentru participarea la concursurile de directori de școală și inspectori și a profesorilor care nu sunt în corpul experților în…
Vezi articolul