Calendarul concursului de directori 2021. Înscrierile încep pe 21 iunie, iar afișarea rezultatelor la proba scrisă are loc în aceeași zi cu testul

17.837 de vizualizări
Foto: © Katarzyna Bialasiewicz | Dreamstime.com
Înscrierile la concursul național pentru directori și directori adjuncți de școli încep pe 21 iunie, când vor avea loc depunerile de dosare, perioadă care durează până pe 30 iunie, potrivit calendarului în stadiu de lucru consultat de Edupedu.ro și publicat în consultare pe site-ul edu.ro. Aceste înscrieri se suprapun parțial cu probele examenelor naționale de Bacalaureat și Evaluarea Națională.

În calendarul consultat de Edupedu.ro, afișarea rezultatelor pentru proba scrisă are loc în aceeași zi cu testul, pe 27 iulie.

Calendarul draft al concursului de directori 2021 este următorul:

21-30 iunieDepunerea dosarelor de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică dedicată
1-8 iulieEvaluarea dosarelor de înscriere
9 iulieAfișarea listei candidaților admiși la evaluarea dosarelor
23 iulieRepartizarea candidaților pe centre
27 iulie Desfășurarea probei scrise
Afișarea rezultatelor la proba scrisă
27-28 iulieDepunerea contestațiilor la proba scrisă
29-30 iulieSoluționarea contestațiilor la proba scrisă
30 iulie Afișarea rezultatelor finale la proba scrisă
10 septembrieÎnregistrarea opțiunilor candidaților pentru unitatea la care candidează
13-17 septembrieTransmiterea solicitărilor de desemnare a membrilor comisiilor de interviu din partea consiliilor profesorale, autorităților locale și companiilor/universităților.
20-30 septembrieConstituirea comisiilor pentru proba de interviu
4 octombriePublicarea graficului de desfășurare a interviurilor
11 octombrie – 26 noiembrieDesfășurarea probei de interviu
6-8 decembrieValidarea rezultatelor finale
13-20 decembrieEmiterea deciziilor de numire (începând cu 10 ianuarie 2022)

Bibliografia de examen este formată din câteva capitole din trei cărți despre management și despre învățare, plus Legea Educației, Statutul elevului, Regulamentul de organizare și funcționare a școlilor – ROFUIP, potrivit unor surse Edupedu.ro.

Articolul este în curs de actualizare

Foto: © Katarzyna Bialasiewicz | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ședință publică a sindicatelor profesorilor, pe tema grevei din școli, organizată miercuri, la ora 16, în prezența presei. Premierul Ciucă, Marcel Ciolacu, Ligia Deca, Marius Budăi și Adrian Câciu au fost invitați de la ora 17

Miercuri, 24 mai, are loc o ședință a sindicatelor din Educație, pe tema grevei profesorilor, la care sunt invitați reprezentanții Guvernului, după cum au anunțat ieri liderii de sindicat. Angajații…
Vezi articolul

Școlile să nu mai fie responsabile pentru dosarele sociale ale elevilor, accesul la liceu pentru elevii care nu au luat nota 5 la Evaluarea Națională să fie limitat, printre propunerile profesorilor, elevilor și părintilor pentru creșterea participării școlare și la Evaluarea Națională – raport

Eliminarea responsabilității școlii în realizarea dosarelor sociale ale elevilor, demers care suprasolicită si supraîncarcă personalul școlii, în detrimentul activităților educaționale și limitarea accesului la liceu pentru elevii care nu au…
Vezi articolul

A fost reactualizat site-ul Titularizare 2022 cu lista candidaților înscriși la concurs, cu două săptămâni înaintea probei scrise și după ce în ultimele 3 luni afișarea posturilor a fost mutată pe site-ul Ministerului Educației

Site-ul Titularizare 2022 a fost reactualizat cu lista candidaților înscriși la concurs, după o perioadă de trei luni. Amintim că Edupedu.ro a scris că, în luna martie, Ministerul Educației a mutat afișarea…
Vezi articolul