Comisie de analiză privind activitatea Școlii Doctorale de Teologie, unde ÎPS Teodosie este conducător de doctorate, înființată de Universitatea Ovidius din Constanța

1.509 vizualizări
ÎPS Teodosie / Foto: Facebook.com – Arhiepiscopia Tomisului
Consiliul de Administraţie al Universităţii Ovidius din Constanţa a decis, marți, să înființeze o comisie de anchetă privind activitatea Şcolii Doctorale de Teologie, în urma informațiilor apărute în presă legate de încălcări ale legislației universitare și ale eticii academice.

„În cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie desfăşurată astăzi, 25.05.2021, a fost discutată şi situaţia semnalată de către presă cu privire la activitatea Şcolii Doctorale de Teologie din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa. Consiliul de Administraţie a hotărât înfiinţarea unei comisii de analiză, la nivel de universitate, cu scopul examinării cu celeritate a acestei situaţii”, a transmis Biroul de presă al Universităţii.

Acuzele privind doctoratele ce ar fi fost plagiate sub coordonarea ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, vor fi discutate la ședința de marți a conducerii Universității Ovidius din Constanța, a anunțat luni instituția.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

1 comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like