Competiția UBtalks – premii în valoare de peste 10.000 de lei pentru cele mai bune prezentări / Parteneriat EduPedu.ro

123 de vizualizări
UBtalks – editia 2020 / Sursa: UB
Câștigătorii celei de-a VIII-a ediții a competiției UBtalks, organizată de Universitatea din București, vor primi premii totale de peste 10.000 de lei, în baza unor parteneriate cu mai multe companii, anunță instituția de învățământ într-un comunicat de presă.

Deadline-ul înscrierii în competiția UBtalks este 8 martie 2020, iar adresa unde studenții, masteranzii și doctoranzii Universității din București pot înscrie proiectele #de10 este ubtalks@unibuc.ro.

Ce premii sunt oferite în ediția din acest an:

  • Universitatea din București oferă celor mai creative prezentări două locuri la Școala de creativitate “cea mai cool tabără a verii”.
  • Proiectele #de10 ale studenților vor fi premiate de Aqua Carpatica, Crystal Dental Clinic, Decathlon, DIGI RCS&RDS și Kaufland România.

Pentru a se înscrie în competiția proiectelor #de10, studenții, masteranzii și doctoranzii Universității din București trebuie doar să propună, în 5-6 rânduri, o temă care să stârnească atât interesul, cât și curiozitatea publicului, pe baza căreia să susțină un discurs cu durata de 10 minute în etapa finală. Studenții, masteranzii și doctoranzii pot aplica individual, dar și în echipe de 2-3 persoane.

Finala evenimentului va avea loc joi, 26 martie 2020, la Hub-ul Google din cadrul Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București, iar juriul va fi format din profesori ai UB, manageri și specialiști în comunicare.

Mai multe detalii despre competiția UBtalks pot fi consultate aici, pe pagina de Facebook UBtalks, precum și pe Instagram sau pot fi solicitate la adresa de e-mail UBtalks@unibuc.ro,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Antonia Pup, CNE: Ministerul Educației trebuie să aibă o toleranță zero față de profesorii care nu își țin cele 40 de ore / Să renunțe la meditații, să predea cu aceeași pasiune pentru elev de 10 și unul de 5

Ministerul Educației trebuie să aibă o toleranță zero față de profesorii care nu își țin cele 40 de ore, a declarat președintele Consiliului Național al Elevilor, Antonia Pup, la dezbaterea…
Vezi articolul

Peste 150 de reprezentanți ai ONG-urilor din educație și ai companiilor s-au întâlnit cu ministrul Sorin Cîmpeanu și echipa sa pentru discuții pe viitoarea lege a Educației. Grupul format din societatea civilă și cei din business se numește „O Voce pentru Educație” și vrea să „contribuie la reformarea educației din România”

Peste 150 de „ONG-uri educaționale, sectorul de business, alături de Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, împreună cu echipa sa din Minister” s-au înrtâlnit astăzi timp de mai multe ore la un…
Vezi articolul

BREAKING Nicio contestație nu a fost depusă la licitația pentru cele 3 loturi de tablete școlare, spune șefa ONAC. Pe 9 septembrie se poate semna contractul-cadru cu Orange – pe 10 este termenul contractual de livrare

Licitația câștigată de Orange România pentru 82.826 de tablete din trei loturi nu a fost contestată până la momentul publicării acestei știri, data limită la care puteau fi depuse contestațiile.…
Vezi articolul

Reintroducerea unui prag de incidență pentru școala cu prezență fizică sau online, testare obligatorie, algoritm pentru scenariile de funcționare a școlii – scrisoare deschisă a șapte organizații ale elevilor, tinerilor, părinților și de educație către miniștrii Cîmpeanu și Rafila

Reintroducerea unui prag minim de incidență pentru a decide modul dacă școala se desfășoară cu prezență fizică sau online este cerută din nou de șapte organizații neguvernamentale, reprezentând elevii, studenții,…
Vezi articolul