Coronavirusul nu a fost creat în laborator. Studiu publicat în revista Nature

2.977 de vizualizări
Foto: www.scientificanimations.com / CC BY-SA 4.0)
Un studiu publicat marți în revista Nature arată că virusul SARS-CoV-2 (coronavirusul) nu a fost creat în laborator, scrie G4Media.ro. Studiul a fost realizat de o echipă ce cercetători de la universități și institute din SUA, Marea Britanie și Australia. Autorii sunt Kristian G. Andersen, Andrew Rambaut, W. Ian Lipkin, Edward C. Holmes și Robert F. Garry.

Datele genetice arată fără putință de tăgadă că virusul nu este derivat din nici un alt virus creat în laborator, se arată în studiul publicat de Nature.

Datele genetice prezentate de cercetători arată de manieră irefutabilă că SARS-CoV-2 nu este produs dintr-un schelet viral utilizat precedent.

FOTO: www.scientificanimations.com/ CC BY-SA 4.0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Cel mai mare program european pentru cercetare, Horizon Europe, a fost lansat cu un buget de 95,5 miliarde de euro / Cristian Bușoi: Estimăm că se vor crea până la 100 de mii de locuri de muncă pentru cetățenii europeni

Președinția portugheză a Consiliului Uniunii Europene a lansat marți programul Horizon Europe, cel mai mare proiect european destinat cercetării, cu un buget de 95,5 miliarde de euro, la evenimentul de…
Vezi articolul

Implicațiile simbolice ale desființării Institutului de Ştiinţe ale Educaţiei vor fi semnificative asupra statutului cercetătorilor din România, susţine Asociaţia de Cercetare în Educaţie

Desfiinţarea Institutului de Ştiinţe ale Educaţiei prin comasare este o decizie care “plasează scopul unei restructurări administrative slab fundamentate deasupra misiunii asumate de această instituție de tradiție”, susţine într-un comunicat…
Vezi articolul

EXCLUSIV Scrisoarea unui matematician din conducerea instituției-cheie în identificarea plagiatelor, către ministrul Ligia Deca: Toți membrii CNATDCU să aibă acces la verificarea oricărei teze de doctorat printr-un program anti-plagiat. Altfel, ce rost mai are Consiliul ce respinge tezele slabe științific, dar care pe cele aflate în situația de hoție nu le poate respinge fiindcă nu află de furt

Unul dintre oamenii de știință din conducerea instituției-cheie în analizarea plagiatelor din doctorate, matematicianul Vasile Brînzănescu, îi cere oficial ministrului Ligia Deca să modifice regulamentul CNATDCU, astfel încât toți experții…
Vezi articolul