Directorul OMS: Nu am avut niciodată un vaccin împotriva vreunui coronavirus. Estimările spun că am putea avea un vaccin peste un an

643 de vizualizări
Foto: Facebook.com/Tedros Adhanom Ghebreyesus
Ar putea fi nevoie să treacă un an până când se va obţine un tratament, sau vaccinul anti-covid, a declarat joi directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, citat de Reuters, scrie G4Media.ro.
Adresându-se prin video-conferinţă deputaţilor din Comisia pentru Sănătate a Parlamentului European, Ghebreyesus a spus că dacă un astfel de vaccin va deveni realitate, atunci el va trebui să devină un bun public, disponibil pentru toţi oamenii din lume.

E foarte greu să spunem cu siguranţă că vom avea un vaccin. Nu am avut niciodată un vaccin împotriva vreunui coronavirus. Aşadar, acesta ar fi, atunci când va fi descoperit şi sperăm că va fi descoperit, primul vaccin de acest tip”, a declarat directorul OMS.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Foto: Facebook.com/Tedros Adhanom Ghebreyesus

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu
  1. Exista vaccin impotriva coronavirozei pentru caini…….Bine, impotriva unor virusuri mai vechi. Dar de ce spune ca nu am avut niciodată un vaccin împotriva vreunui coronavirus?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like