VIDEO Doar 14 școli fără încălzire la nivel național, raportate în ședința cu prefecții de astăzi. Ministrul de Interne: Îi rog pe prefecți să ne explice cum s-a petrecut acest miracol din 24 august, când au raportat 574 de unități fără încălzire

740 de vizualizări
Lucian Bode / Foto: gov.ro
Prefecții au raportat doar 14 școli la nivel național care nu au până acum încălzire, în condițiile în care acum o săptămână s-au raportat 574 de unități de învățământ aflate în situația aceasta, în toată țara. Surprins de diferența mare a datelor raportate, ministrul de Interne, Lucian Bode, i-a rugat pe prefecți, la începutul ședinței care a avut loc astăzi la Guvern, să „explice cum s-a petrecut acest miracol”. Transmisia făcută pe Facebook-ul Ministerului de Interne, singura în direct de la ședința cu prefecții, s-a întrerupt, însă, înainte să apuce să ia și prefecții cuvântul.

„Semnalez și eu aici indicatorul încălzire unități de învățământ și o să-i rog pe domnii prefecți, când intervin, să ne explice cum s-a petrecut acest miracol din 24 august, când au raportat 574 de unități fără încălzire, astăzi avem raportate 14. Este foarte bine că este așa, dar aș vrea să aflăm și cum au reușit acest lucru într-un timp atât de scurt”, a declarat Bode.

Declarațiile, la minutul 10:20, în video-ul de mai jos:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

BREAKING Ministerul Educației schimbă Legea învățământului superior, prin ordonanță de urgență, la mai puțin de două luni după promulgare și cu câteva zile înainte să intre în vigoare – proiect / Sunt vizate 3 modificări, inclusiv problema echivalării diplomelor de studii de lungă durată, care în forma actuală “ar crea confuzii, aplicare neunitară și tratament discriminatoriu”

Ministerul Educației a pus, vineri, în consultare publică un proiect de ordonanță de urgență ce vizează modificarea Legii Învățământului Superior, la mai puțin de două luni de când a fost…
Vezi articolul

Șase din zece copii ucraineni participanți la un sondaj Salvații Copiii spun că preferă să fie organizate clase speciale în școlile românești, după programa din Ucraina / Aproape trei sferturi dintre ei au continuat educația la distanță, urmând programa ucraineană, spun mamele lor

Doar 6% dintre copiii ucraineni ai căror mame au participat la un sondaj Salvați Copiii au frecventat școli românești după ce au sosit în România, în timp ce aproape trei…
Vezi articolul

Analiză a rezultatelor după simularea Evaluării Naționale. Bogdan Rațiu, profesor de limba română: Elevii înțeleg cuvintele, pot localiza informația, problema e la cunoștințe. Cred că ar trebui să provocăm mai mult gândirea critică a elevului

“Elevii înțeleg cuvintele și localizează informația, dar problema e la cunoștințe de teorie literară și lingvistică, dar și la punctuație și gramatică”, spune Bogdan Rațiu profesor de limba și literatură…
Vezi articolul