Două documentare despre pandemia Covid-19 vor fi difuzate pe Discovery Channel

1.120 de vizualizări
Afisul documentarului Discovery Pandemia: Covid 19 / Sursa: Discovery

Postul Discovery Channel a programat, pentru prima parte a lunii aprilie, două documentare în premieră despre pandemia Covid-19, “cea mai mare criză de sănătate a vremurilor noastre”. Primul documentar se va concentra asupra noului coronavirus și răspândirea acestuia, iar al doilea – pe lupta împotriva virusului, după cum arată un comunicat al televiziunii.

Primul documentar, cu durată de o oră, se numește “Pandemia: Covid-19” și va putea fi urmărit în România, pe Discovery Channel, duminică 5 aprilie, de la ora 21.00

Al doilea documentar, “Covid-19: Lupta cu supervirusul” este programat pe 12 aprilie, tot de la ora 21:00.

Discovery, despre primul documentar despre pandemie:

  • “Se crede că virusul COVID-19 a fost transmis omului de către animale, într-o piață din Wuhan, China. Dar cum se întâmplă acest lucru? Experții vor face lumină atât în privința tratamentului, precum și a modului prin care virusul este transmis. De asemenea, documentarul va analiza și viteza cu care în doar câteva săptămâni, COVID-19 s-a răspândit în China și nu numai, alarmându-i pe oamenii de știință și profesioniștii din domeniul sănătății.
  • Pandemia: COVID-19 va purta telespectatorii în lupta care se dă pentru a opri pandemia, punând la dispoziția acestora cele mai noi știri despre modul în care autoritățile se coordonează pentru a testa și trata pacienții, dar și pentru a preveni răspândirea. Experții vor dezvălui de ce COVID-19 este unic, de ce lumea a fost atât de nepregătită pentru el și ce ar fi putut fi făcut diferit pentru a împiedica răspândirea.
  • Mai mult, documentarul merge pe urmele declanșării focarului din Statele Unite, răspândirea rapidă a virusului în Seattle și mai apoi propagarea dramatică și neașteptată în toată țara. Telespectatorii vor primi informații de la experți renumiți în medicină și mediul academic, oficiali guvernamentali și mărturii ale pacienților.”

Documentarul este produs de ITN pentru Discovery Science.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Competențele digitale – predate în învățământul primar de anul viitor. Evaluarea Națională de la clasa a VIII-a să conțină probă de abilități digitale din 2024. Pentru profesori competențele digitale vor fi introduse încă din formarea inițială – măsuri incluse în Strategia privind digitalizarea educației în România / Țintă: 90% din populație să fie alfabetizată digital

În școala primară ar urma să fie incluse, începând din anul școlar 2021-2022, elemente obligatorii de competențe digitale, iar în aceeași perioadă urmează să fie elaborate sau revizuite programele de…
Vezi articolul