Dreamstime lansează versiunea în limba română a site-ului său și o promoție specială pentru utilizatorii români (P)

258 de vizualizări
Foto: Dreamstime
Dreamstime, cea mai mare comunitate de imagini stock din lume și unul dintre liderii mondiali din industria de fotografie stock, anunță lansarea versiunii site-ului în limba română începând cu 1 decembrie 2023.

Varianta în limba română a site-ului va fi lansată chiar de ziua națională a României, ocazie cu care utilizatorii români vor avea parte de o promoție specială: 50% reducere la planurile de abonamente și pachete de credite. Promoția va fi activă timp de 24 de ore, în intervalul 00:00-23:59, ora României, pe 1 decembrie, în secțiunea dedicată.

Până în prezent, Dreamstime.com activează în 12 limbi: engleză, franceză, poloneză, italiană, spaniolă, portugheză, olandeză, rusă, greacă, chineză, suedeză, germană și intenționează să adauge și alte limbi străine în viitorul apropiat.

Traducerea unui site presupune un efort de timp și resurse imens. În paralel cu folosirea unui sistem automatizat, Dreamstime colaborează de mulți ani cu traducători nativi pentru a asigura calitatea și claritatea informației oferite în limbile materne ale utilizatorilor săi.

Andrei Iancu, UX/UI lead designer Dreamstime: “Traducerea și, implicit, adaptarea site-ului nostru la nivel local are ca scop îmbunătățirea semnificativă a experienței utilizatorilor din România. Reducerea posibilelor bariere lingvistice printr-o navigare intuitivă, înțelegerea mai ușoară și mai rapidă a informațiilor, crearea unei conexiuni autentice și, nu în ultimul rând, creșterea accesibilității contribuie la o experiență online mai plăcută și mai eficientă”.

Șerban Enache, CEO Dreamstime: “Activăm de peste 20 de ani ca biblioteca de imagini comerciale si editoriale, iar una dintre preocupările noastre principale este să răspundem cât mai bine nevoilor clienților noștri. Dorim să atragem, astfel, mai mulți utilizatori și clienți noi și să îmbunătățim experiență celor existenți prin navigarea în limba cu care le este cel mai ușor să interacționeze. Suntem foarte bucuroși că am reușit să implementăm și varianta în limba română, care beneficiază de traduceri automate complete pentru cele câteva sute de milioane de fișiere pe care le reprezentăm, dar și de traduceri personalizate pentru tot conținutul static.

Sperăm să acoperim astfel mai multe dintre exigențele publicului român, o audiență poliglotă, dar care folosește și limba nativă în căutările sale”.

Despre Dreamstime: Fondată în România acum mai bine de 20 de ani, Dreamstime reprezintă cea mai mare comunitate de fotografie comercială și editorială, cu peste 51 de milioane de utilizatori și peste 226 de milioane de imagini și clipuri video și audio. Imaginile Dreamstime pot fi folosite în numeroase scopuri precum materiale publicitare, social media, ilustrare de site-uri, prezentări, design interior, ilustrare de articole sau știri. Mai multe informații despre fotografia stock și biblioteca de imagini Dreamstime, aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Exemple: Cum este predată educația despre mediul înconjurător și protejarea lui, în țările europene – raport Eurydice / Suedia are curs de reciclare în clasele 4-6 la orele de chimie, iar în Franța și Estonia tema dezvoltării sustenabile este “în sarcina fiecărei școli”

Predarea educației pentru mediu, ca temă integrată în mai multe materii sau ca disciplină separată, este diversă în țările din Europa, cu accent pe fiecare ramură a acestei problematici actuale:…
Vezi articolul

Universitatea din București, după amenda pentru cantină: Întreg aparatul administrativ al Universității servește zi de zi masa la cantină, inclusiv dl rector și prorectorii

Sănătatea studenților și a profesorilor care mănâncă la cantina Universității din București nu este pusă în pericol, anunță purtătorul de cuvânt al instituției de învățământ superior. Într-un răspuns la solicitarea…
Vezi articolul

Scrisoare deschisă a Academiei Române: Mai puține ore de Fizică înseamnă scăderea capacității creative a tinerilor pentru domeniile de vârf, România urmând să ajungă o țară ‘outsourcing’

Un număr redus de ore de fizică poate reprezenta un moment în care firul educației științifice din țara noastră să se rupă iremediabil, atrage atenția Academia Română într-o scrisoare deschisă,…
Vezi articolul