Florin Roman: ”Am demisionat din funcţia de ministru urmare a acuzaţiilor politice de plagiat, a unui întreg şir de minciuni şi mizerii / La mai bine de 10 luni, universitatea îmi comunică oficial că nu există probe privind un eventual plagiat”

677 de vizualizări
Florin Roman / Foto: Grigore Popescu – Agerpres Foto
Deputatul PNL Florin Roman a precizat că, după 10 luni de la acuzaţiile de plagiat care i-au fost aduse şi care l-au făcut să demisioneze din funcţia de ministru al Digitalizării, universitatea i-a comunicat oficial că nu există probe privind un eventual plagiat, potrivit G4Media.ro.

„Am demisionat din funcţia de ministru urmare a acuzaţiilor politice de plagiat, a unui întreg şir de minciuni şi mizerii care mi s-au pus in spate. La mai bine de 10 luni de la acele acuzaţii, universitatea îmi comunică oficial că nu există probe privind un eventual plagiat. Aşadar, singura instituţie care conform legii trebuia să se pronunţe, infirmă acuzaţiile de plagiat, în urma solicitării scrise”, a scris Florin Roman, miercuri, pe Facebook.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

În decembrie 2021, Universitatea „Titu Maiorescu” a transmis că nu mai are în arhivă lucrarea de master a fostului ministru, conform Libertatea.


1 comment
  1. Ce doctorat ai mai impostorule?Adevarul este că securiștii care te au promovat,au aranjat mușamalizarea și acum faci figuri și te crezi mare intelectual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like