LISTĂ În jur de 11.000 de elevi din 14 școli din Capitală intră în online luni și marți. În total, sunt 199 de unități unde activitatea fizică de predare a fost suspendată – Inspectoratul Școlar București

4.540 de vizualizări
Foto: © Dreamstime.com
Aproximativ 11.000 de elevi din 14 școli intră astăzi și mâine în sistem online, în Capitală, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Școlar București. Astfel, în total sunt aproximativ 160.000 de elevi care învață de acasă, în prezent, în tot orașul, potrivit ISMB. Lista unităților de învățământ unde copiii vor învăța de acasă începând de luni și marți poate fi consultată mai jos.

În total, în București sunt 199 de școli unde cursurile au loc online. Luni, incidența infectării cu coronavirus a ajuns la 16,42 în Capitală, potrivit datelor Grupului de Comunicare Strategică.

Foto: © Vitaliy NazarenkoDreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


5 comments
  1. Buna ziua

    Stie cineva de ce nu se mai afiseaza pe ISMB clasele care sunt online? Ca sa nu mai stie parintii situatia din scolile copiilor?
    Desi s-a votat trecerea in online de catre parinti, scoala inca nu vrea sa ia aceasta hotarare, se ascund cazurile de covid, iar copiii care raman in online, din diverse motive, chiar si teama parintilor, sunt aratati cu degetul de profesori si li se pun absente. De ce nu avem voie sa ne protejam copiii?

  2. Nu-mi vine sa cred! Nr de îmbolnăviri creste, rata de infectare creste, paturi în spitale nu sunt și totuși autoritățile se încăpățânează sa țină școlile deschise! Niște imbecili. Intra online 14 zile, se întorc la școală, fără testare și după câteva zile intra iar online. Nu e mai mare bătaia de joc fata de asa zisul sistem de învățământ? Nu e mai sigur sa se intre online pana se îmbunătățesc condițiile pentru a revini la școală? Pana scade sub 6 la mie rata de infectare, rata oricum pusa din burta și care “nu crdeam ca o sa se atingă”. Un ministru demis incompetent care-și bate joc de sănătatea copiilor. Și nu numai al lor!

  3. Dezastrul provocat de Câmpeanu.
    Iar profesorii tin aproape numai ore online in clase goale si mai ales cursuri in sistem hibrid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației, coordonatorul proiectului de digitalizare a evaluărilor: Acum putem ști exact, la fiecare subpunct al unui subiect, care a fost nivelul de răspuns în țară la nivelul unei întregi generații / Borderoul de corectare este un adevărat coșmar care dispare

Erorile și sincopele din prima zi a examenului de bacalaureat au fost „normale” și „ne așteptam să se întâmple”, a declarat la emisiunea InfoEdu de la TVR Info Sorin Ion,…
Vezi articolul

Google anunță schimbări majore în pachetul său pentru educație: Elevii nu vor mai putea intra înaintea profesorilor în ședințe Meet / În Classroom vor putea fi integrate aplicații din surse terțe / Va exista opțiunea de a-i “ține pe mut” pe toți participanții la videoconferință

Google va introduce în lunile următoare peste 50 de schimbări și opțiuni noi în pachetul său de programe pentru educație, care își schimbă numele din G Suite for Education în…
Vezi articolul

Mita în spitale este şi o problemă de educaţie, spune ministrul Sănătății. Rafila vrea să îi trimită pe medici și asistenți la cursuri pe această temă / „Trebuie să dezobişnuim lumea să facă acest lucru considerat în România tradiţional”

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, consideră că în ceea ce priveşte mita oferită în spitale există şi o problemă „de educaţie” şi, ca urmare, ar putea fi introduse cursuri în acest…
Vezi articolul