Moțiunea simplă pe Educație – dezbătută luni în plenul Camerei / „Un singur an calendaristic ar fi fost suficient pentru doamna ministru să-şi dea cel puțin trei demisii”

685 de vizualizări
Foto: Mihai Poziumschi – Agerpres Foto
Moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei, Ligia Deca, depusă de deputaţii USR şi cei de la Forţa Dreptei, va fi dezbătută luni, în plenul Camerei, anunță Agerpres, preluată de G4Media.ro. Votul pe moţiune se va da marţi.

Liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, a depus săptămâna trecută, în plenul Camerei Deputaţilor, moţiunea simplă „Un ministru care minte nu poate gestiona Educaţia”.

„Grupul USR, împreună cu parlamentarii de la Forţa Dreptei, vă înaintează moţiunea simplă intitulată ‘Un ministru care minte nu poate gestiona Educaţia’, moţiune împotriva doamnei Ligia Deca”, a anunţat Moşteanu.

Senatorul USR Ştefan Pălărie şi deputatul independent Alexandru Kocsis au arătat că prin această moţiune se cere demisia ministrului Ligia Deca.

Citește mai mult pe G4Media.ro


2 comments
  1. da,vor face bradul împreună la palatul Victoria….guvernul și cei trei magi din sindicat….tolba moșului va fi goala dar o vor pune n brad plina cu hartie,sa para grasa….

  2. De OUG 53 se mai vorbeste? Sau a fost tot o minciuna a partneriatului sindicat – guvern?
    Cred ca acum se vor face niste mese copioase la guvern cu invitati din sindicate, mese “de lucru” pentru stabilirea grilelor din 2025, ca in 2024 nu ” va permite” bugetul.
    Rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

BREAKING Bursele de merit vor fi acordate indiferent de medie, pentru primii 30% dintre elevii fiecărei clase – proiect. Singura condiție este nota de la purtare / Dispar 91 de mii de burse de studiu

Ministerul Educației a pus în dezbatere publică un proiect de ordin privind modalitatea de acordare a burselor școlare, începând din acest an școlar, 2023-2024. Printre noutăți: dispare pragul mediei pentru…
Vezi articolul

VIDEO Rezultatele României la testarea internațională TIMSS 2019, care analizează competențele de matematică și științe ale elevilor, sunt anunțate de Universitatea din București. Dragoș Iliescu: România înregistrează cel mai mare procent de analfabetism științific funcțional din UE

Rezultatele obținute de România la TIMSS 2019 vor fi făcute publice marți, 8 decembrie, de Universitatea din București, instituția care a organizat în țară administrarea acestei testări internaționale. Conferința de…
Vezi articolul