„O lume minunată” cântă profesorii adunați la protest în Craiova / Melodia i-a fost cântată președintelui Iohannis de un grup de copii adus pentru vizita lui în Sibiu, în ziua marelui marș al cadrelor didactice

2.284 de vizualizări
Foto: captura Oltenia TV
Câteva sute de profesori participă, vineri, la un protest la Craiova, organizat de Federația Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI) filiala Dolj, scrie G4Media.ro.

În timpul protestului profesorii au cântat melodia „O lume minunată”, care i-a fost cântată președintelui Klaus Iohannis de un grup de copii aduși pentru vizita sa în comuna Cristian, județul Sibiu, joi, în ziua marelui marș al cadrelor didactice din Capitală.


7 comments
  1. Da, la Sibiu e o lume minunata a directorilor aserviti politic, lume in care folosesc elevii si angajatii in interes personal ca sa ramana ei la ciolan. Invoca tot felul de tampenii ca sa sparga greva, cel mai probabil in cardasie cu isj si chiar cu unii lideri de sindicat.

    1. Nu cedati la nimic ce nu este in revendicari! Fiti cu capul pe umeri! Amintiti-va pt.ce ati semnat de greva!

      1. Ce cred, simt copii amestecat cu nemultumirile salariale ale dascalilor…Chiar asa?! Nu cred ca suntem asa de jos…

  2. Minte-mă frumos! Acesta este cântecul preferat al olguței, mini-stresa care a încălzit tembeliziunile cu promisiunile pe care le făcea prin noua lege a salarizării; doar că după de a mințit vreo doi ani a fugit la căldura biroului de primar, ajutată de votacii locali, obișnuiți cu impostura roșie.

  3. Mergem inainte cu greva. Nu vrem firimiturile voastre! Nu vrem voucherele, nu vrem 25 la suta, vrem salariu decent acum si aici dupa cum am cerut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Educația nu este o povară pentru țări, este cea mai profitabilă investiție pe care o pot face, spune Jean Michel-Blanquer, ministrul Educației din Franța: Într-o lume tot mai tehnologizată care riscă să se dezumanizeze, avem nevoie de factorul uman mai mult ca niciodată – una din prioritățile Hexagonului la președinția Consiliului UE

Într-o lume tot mai tehnologizată care riscă să se dezumanizeze, avem nevoie de factorul uman mai mult ca niciodată, așa a explicat ministrul Educației Jean Michel-Blanquer de ce țara sa,…
Vezi articolul