DOCUMENT Pentru cei care staționează pe o rază de 50 de metri în jurul grădinițelor și școlilor din București masca de protecție este obligatorie – Comitetul pentru Situații de Urgență

1.802 vizualizări
Foto: Agerpres
În jurul unităţilor de învăţământ pe o rază de 50 de metri unde există „potenţial” de aglomerare la venire şi la plecare se va purta în continuare masca de protecție, de către toți cei care vor staţiona în acel perimetru, a stabilit, în principiu, în şedinţa de sâmbătă, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) potrivit prefectului Capitalei, Alin Stoica, citat de G4media.ro.

„În principiu am stabilit că, în jurul unităţilor şcolare unde există potenţial de aglomerare la venire şi la plecare şi sunt evident copii majoritatea sub 16 ani care nu pot fi vaccinaţi, atunci este necesară stabilirea unui perimetru de 50 de metri în jurul şcolii. Acolo va fi obligatorie purtarea măştii pentru cei care vor staţiona în acest perimetru”, a declarat Alin Stoica.

Documentul oficial, emis de CMBSU:

Citește articolul integral pe G4Media.ro 

Foto: Agerpres


2 comments
  1. Cata fandoseala.
    Elevii vin la scoala gata contaminati din mijloacele aglomerate de transport în comun. Ca primarului Nicusor nu ii plac autobuzele școlare. Iar cei asimptomatici contaminează cât de mult se poate. Ca nu se testează obligatoriu si saptamanal elevii. Ca ministrului Câmpeanu nu ii plac testările săptămânale și obligatorii.

    1. Schimbă “placa” asta veche și cercetează puțin de ce-ți apar unele comentarii cu întârziere, că deja ești singurul din “curtea școlii” care nu înțelege cum funcționează postările și nici răbdare nu are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Competențele digitale – predate în învățământul primar de anul viitor. Evaluarea Națională de la clasa a VIII-a să conțină probă de abilități digitale din 2024. Pentru profesori competențele digitale vor fi introduse încă din formarea inițială – măsuri incluse în Strategia privind digitalizarea educației în România / Țintă: 90% din populație să fie alfabetizată digital

În școala primară ar urma să fie incluse, începând din anul școlar 2021-2022, elemente obligatorii de competențe digitale, iar în aceeași perioadă urmează să fie elaborate sau revizuite programele de…
Vezi articolul
Admitere la liceu 2020

Elevii de la liceele militare, excluși de la Concursul de Chimie „Petru Poni” 2024, dedicat liceelor vocaționale, printr-o adresă a secretarului de stat din Ministerul Educației Florian Lixandru

Elevii de la liceele vocaționale – profilul militar nu pot participa la Concursul Național de Chimie „Petru Poni” 2024 dedicat elevilor din învățământul vocațional, după ce au fost tăiați printr-o…
Vezi articolul