Poliția Română: Declarația pe propria răspundere poate fi refolosită, dacă traseul rămâne neschimbat

25.372 de vizualizări
Reprezentanții Poliției Române oferă un răspuns întrebărilor venite de la oameni despre reutilizarea declarației pe propria răspundere. Aceștia spun că documentul se poate refolosi în anumite condiții. Redăm răspunsul instituției:

Întrebare: Având în vedere că din cauza restricțiilor este dificil să găsim foi pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere, mai ales pentru persoanele în vârstă sau din mediul rural, este permis să refolosim declarația prin modificare datei, în cazul deplasărilor pentru tratamente medicale frecvente sau pentru deplasări la magazinul din apropierea casei ori la farmacie? În funcție de posibilități, se poate tăia cu pixul sau cu pastă corectoare?

Răspunsul Poliției Române: Da, în măsura în care este evidentă data pentru care este completată declarația respectivă, iar motivele deplasării și traseul rămân neschimbate.

Declarația pe propria răspundere poate fi descărcată și de aici.


1 comment
  1. Da, da, ia da tu peste un organ zelos si pana ii demonstrezi tu (daca iti si lasa ocazia) ca grupul de comunicare strategica a zis ca da, iti vei cheltui cateva luni din viata, nervi, bani si umblatura si umilinte ca sa contesti ceva ce deja ai platit.Si vei spera ca vei castiga procesul, apoi vei astepta si daunele morale, pana o madama experta va veni sigur si iti va spune ca nu esti daunat:), ca n ai nici acte doveditoare si uite asa ai sa faci cea mai proasta investitie din viata ta: vei investi 5000 de ron ca sa castigi 1000 de ron, daca ii castigi si pe astia.Nu mai punem la calcul daca mai platesti si avocat.Eu zic sa mai completezi inca o foaie.Nu se stie peste ce dai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Sorin Cîmpeanu, despre cabinete de vaccinare în școli: Este nevoie de spaţii care să permită separarea fluxurilor, ştiut fiind faptul că elevii minori se vaccinează în prezenţa unuia dintre părinţi sau tutori legali. Suntem în curs de analiză caz cu caz / “Scenarii de sertar” există pentru începerea școlii

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat miercuri seară că pentru a se organiza vaccinarea într-un cabinet medical şcolar este nevoie să fie asigurate „toate acele condiţii de infrastructură”. El a…
Vezi articolul

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, pune lipsa unor salarii decente pentru profesori pe seama “optimizărilor fiscale” ale unor companii din mediul privat, în contextul proiectului de ordonanță menit să acopere găurile bugetare / Reducerile de cheltuieli pregătite pentru sectorul bugetar evită multe surse ale risipei de bani publici

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a pus, miercuri, situația salariilor din educație pe seama “optimizărilor fiscale” din mediul privat: “Nu poți să spui că, în continuare, lași zonele de optimizări fiscale…
Vezi articolul

PSD cere premierului Orban demiterea ministrului Educației, Monica Anisie, cu o zi înainte de începerea școlii. Vasile Dâncu acuză “bâjbâieli”, comunicare “execrabilă” și că “se pregătește un alt furt al PNL”

Partidul Social Democrat cere premierului demiterea ministrului Educației, Monica Anisie, a anunțat președintele Consiliului Național al formațiunii politice, Vasile Dâncu, citat de Agerpres. Apelul vine cu o zi înaintea începerii…
Vezi articolul

Biblioteca școlară virtuală Edulib este online, dar încă nu permite acces la lecții sau la alte instrumente, la cinci ani după ce a fost anunțată / Sunt promise teste de măsurare a “alfabetizării funcționale a elevilor” și un “roboțel” bazat pe inteligență artificială, numit Ioana

Biblioteca Școlară Virtuală, proiect prevăzut de Legea educației încă din 2011, lansat de minister acum cinci ani și care ar fi trebuit finalizat anul trecut, cu o finanțare europeană de…
Vezi articolul