Poliția Română: Declarația pe propria răspundere poate fi refolosită, dacă traseul rămâne neschimbat

25.280 de vizualizări
Reprezentanții Poliției Române oferă un răspuns întrebărilor venite de la oameni despre reutilizarea declarației pe propria răspundere. Aceștia spun că documentul se poate refolosi în anumite condiții. Redăm răspunsul instituției:

Întrebare: Având în vedere că din cauza restricțiilor este dificil să găsim foi pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere, mai ales pentru persoanele în vârstă sau din mediul rural, este permis să refolosim declarația prin modificare datei, în cazul deplasărilor pentru tratamente medicale frecvente sau pentru deplasări la magazinul din apropierea casei ori la farmacie? În funcție de posibilități, se poate tăia cu pixul sau cu pastă corectoare?

Răspunsul Poliției Române: Da, în măsura în care este evidentă data pentru care este completată declarația respectivă, iar motivele deplasării și traseul rămân neschimbate.

Declarația pe propria răspundere poate fi descărcată și de aici.


1 comentariu
  1. Da, da, ia da tu peste un organ zelos si pana ii demonstrezi tu (daca iti si lasa ocazia) ca grupul de comunicare strategica a zis ca da, iti vei cheltui cateva luni din viata, nervi, bani si umblatura si umilinte ca sa contesti ceva ce deja ai platit.Si vei spera ca vei castiga procesul, apoi vei astepta si daunele morale, pana o madama experta va veni sigur si iti va spune ca nu esti daunat:), ca n ai nici acte doveditoare si uite asa ai sa faci cea mai proasta investitie din viata ta: vei investi 5000 de ron ca sa castigi 1000 de ron, daca ii castigi si pe astia.Nu mai punem la calcul daca mai platesti si avocat.Eu zic sa mai completezi inca o foaie.Nu se stie peste ce dai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like