Prima zi de școală pentru 52 de copii din Pata Rât: Au plecat cu autobuzul la 6.30 și s-au oprit să facă și duș / În barăcile de la periferia Clujului nu e apă curentă

2.330 de vizualizări
Foto: Zona Metropolitană Cluj
Școala a început cu emoții, zâmbete și râsete și pentru 52 de copii care locuiesc la Pata Rât. Aceștia au fost duși la școală cu un autobuz al CTP, cu ajutorul echipei ADI Zona Metropolitană Cluj, care se ocupă de copiii din „Rampă” din anul 2014, relatează Cluj24.

Copiii au fost preluați din zona „Dallas” din Pata Rât, de unde au plecat spre Școala Gimnazială „Traian Dârjan”.

Copiii s-au trezit cu noaptea în cap și au plecat spre școală, dar au făcut întâi o oprire. Astfel, prima destinație a fost Centrul de Zi „Țara Minunilor”, din cartierul Someșeni, acolo unde copiii au făcut duș și s-au schimbat în hainele de școală. Asta pentru că familiile care locuiesc în barăcile din Pata Rât nu au apă curentă.

Citește articolul complet pe G4Media.ro


2 comments
  1. și episodul asta face parte din Romania (mai mult sau mai puțin educata).
    Sa nu ignoram nici copiii care adorm flamanzi,sa nu fim ipocriți sa ne imaginam că nu mai exista.

  2. Nici daca aveau apa nu se spalau. Trebuie spalati de altii.

    Desi stau in baraci aia se impuiaza la greu, ca dehh ajutoare alocatii pomeni. Cine e de vina? tot mereu altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

DOCUMENT Educația să primească 3 miliarde de euro – 10% din Planul Național de Redresare și Reziliență, cere Federația părinților într-o scrisoare adresată premierului Cîțu / Alocarea a 3% sau 6% “e insuficientă pentru necesitățile educației”

Federația Națională a Asociațiilor de Părinți – Învățământ Preuniversitar (FNAP-IP) îi solicită premierului Florin Cîțu, într-o scrisoare deschisă, să aloce educației 10% din suma totală de 30,5 miliarde euro din…
Vezi articolul

FOTO Documente declasificate, la 36 de ani de la accidentul nuclear de la Cernobîl, privind modul în care au acționat autoritățile române imediat după explozia reactorului 4 / Discuțiile dintre Nicolae și Elena Ceaușescu și oficialii din guvern

Dacă inițial elementele radioactive din atmosferă au fost purtate de vânt mai mult în Ucraina, Belarus și Rusia, și mai puțin în Norvegia, Suedia, Finlanda, Polonia, Cehoslovacia și Germania, ulterior,…
Vezi articolul