Birou special pentru tineri și consultanță, deschis în Sfântu Gheorghe

66 de vizualizări
Foto: Primăria Orașului Sfântu Gheorghe
Un birou pentru tineret, care va funcţiona în subordinea autorităţilor locale şi va avea rolul de a organiza acţiuni şi programe destinate acestora, se deschide marţi la Sfântu Gheorghe (județul Covasna), potrivit Rador, scrie G4Media.ro.

Este pentru prima oară când o localitate din județ deschide o structură dedicată special tinerilor și nevoilor acestora.

Ideea înfiinţării acestui birou a apărut în urma unei consultări publice avute cu tinerii din municipiu şi se va ocupa, printre altele, de promovarea programelor de mobilitate Erasmus, va menţine legătura cu Parlamentul Tinerilor şi va coordona programul de internship derulat de Primăria Sfântu Gheorghe.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Liga Studenților din Iași acuză Facultățile de Drept de ipocrizie: “își construiesc o imagine falsă de apărătoare ale eticii academice” prin solidarizarea cu decizia Universității din București de a exmatricula 45 de studenți

Facultățile de Drept din mai multe universități din țară sunt acuzate de Liga Studenților din Iași, printr-un comunicat emis luni, că încearcă să își construiască o “imagine falsă de apărătoare…
Vezi articolul