“Prin prezenta î-mi depun candidatura” – Un PSD-ist care a fost șeful Agenției Nucleare și pentru Deșeuri Radioactive candidează pentru conducerea CNCD

1.487 de vizualizări
Foto: Horia Grama (Sursa: Weradio)
Horia Grama, numit de PSD în 2017 șef al Agenției Nucleare și pentru Deșeuri Radioactive și demis de guvernul PNL în 2019, candidează pentru un post în Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

El și-a depus candidatura la Parlament, instituția care va decide prin vot noua componență a conducerii CNCD.

În cererea postată pe site-ul Camerei Deputaților, Horia Grama a făcut o greșeală gramaticală: a scris ”… prin prezenta î-mi depun candidatura”.

 

Foto: Horia Grama (Sursa: Weradio)

 


5 comments
  1. Multi dintre ei nici nu scriu ei, au agarici care le fac toata treaba. Ce nu concep eu este cum poti sa depui o astfel de cerere, fie ea si batuta la calculator de agariciul de serviciu, fara ca tu sa verifici forma finala. Exista corectoare pe internet pentru siguranta. Totusi…e o cerere pentru un post, macar atata interes.

    1. uitasem de cuvântul „agarici”, mulțumesc…e un cuvânt foarte potrivit pentru autorul lui ,,î-mi”. Dar doamnei ministru al educației oare-i șoptește tot vreun agarici când face acele dezacorduri? Și, până la urmă, la câtă nenorocire e-n educație, nici nu mai contează înc-o profesoară de română care nu știe limba română…dar ,,scenariile” incoerente și umilitoare pentru copii și pentru profesori, oare tot vreun agarici le gândește în locul domniei sale? Măcar de ne-ar spune onest ,,m-am sfătuit cu agariciul”, să nu ne mai informeze cu infatuare că s-a sfătuit cu nu stiu ce demnitar…

  2. Nu înțeleg de ce criticăm așa de mult greșelile de scriere, dezacordurile, la oameni atât de importanți….E clar că în fața dumnealor(sau ,,în fețele”, cum ar spune dumnealor ) orice lege pălește. Mai contează cele ale gramaticii?
    Iată, acest respectabil domn, odată ajuns la CNCD, ar da o șansă reală tuturor agramaților în calitate de categorie defavorizată și ar avea fani chiar la ministerul educatiei, la cel mai înalt nivel. Propun o abordare mai realistă, în pas cu vremea, nu una de ,,manual învechit”.

    Oare va mai scoate Dumnezeu această țară sin situația în care a ajuns?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ministrul Educației: Avem colegi profesori, din păcate, care au fost departe de programa pe care ar fi trebuit să o respecte în interesul elevilor / La matematică, avem nevoie de o abordare mai practică și mai puțin abstractă

„Este îngrijorător, de exemplu, faptul că 15% dintre elevi nu au reușit să facă 10+10:10. (…)  Chiar mă întreb cum acei profesori nu au observat în clasa a V-a, în…
Vezi articolul
Agenția Națională Antidrog

Primele măsuri decise în CSAT privind traficul și consumul de droguri: implementarea planului pentru siguranța școlară, eliminarea lacunelor legislative, extinderea accesului la tratament și recuperare / Grup de lucru pentru elaborarea unui plan de acțiune

Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) a decis, în ședința de joi, ca primele măsuri privind traficul și consumul de droguri să vizeze: eliminarea lacunelor legislative, extinderea accesului la…
Vezi articolul

Universitatea Babeș Bolyai va implementa ghidul antidiscriminare, după ce o studentă a semnalat afirmații rasiste și misogine dintr-un manual: „Victime care precipită declanșarea acțiunii răufăcătorului – femeia care umblă seara prin locuri puțin frecventate și are o costumație provocatoare (…) în aceste cazuri, o parte din vină aparține victimei”

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) a transmis într-un comunicat de presă că a luat notă de comentariile critice ajunse în spațiul public în legătură cu limbajul utilizat într-un suport de…
Vezi articolul

Declarații contradictorii ale ministrului Educației, criticate de asociațiile elevilor: Sorin Cîmpeanu a anunțat burse de merit doar peste 9.50 pentru că elevii au avut medii „distorsionate” la orele online, burse care se vor acorda pe baza notelor din acest semestru, desfășurat fizic

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că din semestrul următor bursele de merit se vor acorda doar peste media 9.50, justificând măsura prin faptul că elevii ar fi avut medii…
Vezi articolul